s

s

tiistai 5. heinäkuuta 2016

PROVINSSI 2016

Terkkuja Kotkasta! Tulin tänne sunnuntai-iltana ja maanantaina aloitin kardiologialla. Työt on lähteneet hyvin rullaamaan ja oon ehtinyt jo vähän tutustua kaupunkiinkin. Mutta ennen kuin mennään yhtään sen enempää Kotka-juttuihin, palataan vielä viime viikonlopun Provinssiin!


Vaikka oon asunut koko ikäni lukion loppuun asti Seinäjoella, oon käynyt Provinssissa hävettävän yhden kerran ennen tätä vuotta. Melkein joka vuosi on kuitenkin edes käväisty haistelemassa tunnelmaa alueen ulkopuolella kavereiden kanssa. Tänä vuonna tuli mahdollisuus saada ilmainen ranneke kolmeksi päiväksi yhtä työvuoroa vastaan. Artistikattaus ei ollut tänä kesänä niin mun mieleen, mutta ei kai nyt käytännössä ilmaisesta rannekkeesta voinut kieltäytyä?? Ja onneksi ei kieltäydytty, sillä oli ihan superkiva viikonloppu, vaikka käytiinkin katsomassa kunnolla vain Sannia, Ellinooraa, Antti Tuiskua ja Cheekiä! Lauantaina olisi ollut kiva käydä kurkkaamassa JVG ja Rammsteinin show, mutta meillä oli niiden sijaan vuorossa rannekkeiden takaisin "maksaminen" campingiä valvoen klo 19-03. Ei mun mielestä yhtään paha, ja voisin hyvin tehdä saman ensi vuonna uudestaan! Oliko kukaan teistä lukijoista Provinssissa?:)

P.S. Kuvat on mun snäpistä, josta löydyn nimellä annisuzana. (Poislukien 12. kuva, jonka on ottanut ystäväni Jassu.)

4 kommenttia:

 1. Ilmeisesti lukijat samanlaisia Provinssirock-kävijöitä kuin sinäkin ;))) ?

  VastaaPoista
 2. Haen mahdollisesti Tartoon ja minua kiinnostaisi muutamat kysymykset :) Millaista opiskelijaelämä Tartossa on? Tuntuuko koskaan siltä, että jäät paitsi suomalaisesta yliopistoelämästä? Mitä eroa on Tarton lääkiksessä ja Suomen lääkiksissä? Millainen ilmapiiri Tarton lääkiksessä on suomalaisten kesken ja ylipäätään esim. opettajien ja oppilaiden välillä?
  Kiitos paljon jos viitsisit vastata! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelijaelämä on Tartossa jonkin verran Suomea rauhallisempaa mun mielestä. Meillä on koko lääkikseen bileitä about kerran kuussa, sit lisäksi ehkä kerran kuussa jotain TaSLOn järjestämää tapahtumaa (esim sitsit, vujut,koulutukset, pikkujoulut jne). En oo kokenut, että jäisin mistään paitsi, koska en niinkään välitä jatkuvasta rellestyksestä. Ihan tarpeeksi on kaikkia bileitä sun muita. :) Suomalaisten kesken ollaan tosi läheisiä, etenkin taslolaisten siis. Opettajien suhteet oppilaisiin riippuu ihan henkilöistä. Noin yleisesti Tartossa ollaan vähän vanhanaikaisia, eli opettajat ovat korkeampiarvoisia kuin me ja sen mukaan täytyy käyttäytyä. Musta tosin tuntuu, että Viron kehityksen myötä tuokin asia on muuttumassa ja etenkin nuoremmat opettajat on jo aika kaverillisia. :)

   Poista