s

s

lauantai 4. kesäkuuta 2016

PÜHAJÄRVE


Täällä Tartossa on ollut jo pitkään aivan mahtavia säitä. Viime tiistaina oli niin kuuma, että oli pakko lähteä kaupunkia pakoon Otepäälle. Luokkakaverini poikaystävä on siellä töissä eräässä hotellissa, joten lähdettiin hänen mukaansa pienelle päiväreissulle. Pakko sanoa, että yllätyin koko paikasta erittäin positiivisesti. Itse Otepää oli pieni, mutta sympaattisen oloinen kylä. Hotelli sijaitsi Pühajärvellä, muutaman kilometrin päässä Otepään keskustasta, ja huhhuh se oli hieno. Ulkoasu muistutti vanhaa kartanoa, ja alueelta löytyi oma ranta, jättimäiset nurmi-, tennis- ja koripallokentät, keilahalli, ravintola, kylpylä ja mitä kaikkea! Parkkeerattiin saman tien laiturin nokkaan, heitettiin talviturkit menemään ja kuunneltiin Suomen top-listan biisejä uudelleen ja uudelleen (you know, kesää varten ettei oltais niin hukassa baarin tanssilattialla). Masut käytiin täyttämässä hotellin ravintolan herkuilla ja auringonoton jälkeen keilailtiin hetki ennen kotiinpaluuta. Ei lainkaan hullumpi reissu!

6 kommenttia:

 1. Vau mikä paikka! Pitäisi ehdottomsti liikkua ympäri Viroa enemmän, mut tuntuu vaan ettei aika oikein riitä. En oo käynyt Tallinnassakaan kertaakaan ellei laivareissuja lasketa... :---D Ja hahah joo, kesästä tulee mielenkiintoinen kun ei tiedä oikein mitään tän hetkisiä biisejä, kun ei tuu kuunneltua lainkaan radiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö!! Mä oon kans nähnyt Tarton ulkopuolista Viroa hävettävän vähän... Kerran käytiin Pärnussa, ja nyt tuolla Otepäällä kehkeh. Mut eipä tässä vielä mikään kiire oo, sulla etenkään! ;-D Ja joo, mulla on käyny joka Suomi-reissulla niin että tyyliin jokaikinen baarissa tietää jonkun biisin sanat ulkoo, ja mä oon silleee never heard this one....:D Mut nyt aateltiin vähän ennakoida!

   Poista
 2. Upea paikka , kuinka kaukana Tartosta? Entä hintataso siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin 45min Tartosta, mutta hitaampi bussi kesti 1h 10min. Ja bussilippu maksoi vähän päälle 2e/suunta. Otepään hintatasosta en osaa sanoa, sillä ei käyty missään kaupoissa ja hotellillakin saatiin syödä ja keilata ilmaiseksi.:)

   Poista