s

s

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

HALFWAY THERE

Otsikolla viittaan siihen, että saatiin vihdoinkin farmakologian eksamin tulokset. Se taas tarkoittaa sitä, että meikäläinen on nyt opintojensa puolessa välissä! Blogin esittelyynkin saan vaihtaa olevani nelosluokkalainen. WHAT? Justhan me aloitettiin. Ennen kuin rupean liikaa kriiseilemään ajankulun nopeudesta, voitais vaikka mennä noihin kännykän albumista löytyneisiin kuviin...


1. Tässä valmistaudun farmiksen eksamiin. Tein lähes kaikista lääkeaineista muistipelikortit, jotka osoittautuivatkin ihan parhaaksi tavaksi opetella noita. Suosittelen! Jos joku tuleva kolmonen tahtoo hyödyntää vaivalla vääntämäni kortit, niin ilmianna itsesi! Toisaalta tekis mieli polttaa nuo juhannuskokossa, mutta toisaalta taas niihin meni vähän turhan paljon vaivaa että raaskisin :-D Vielä pari sanasta tästä kolmosen keväästä voisi olla paikallaan. Tai ehkä yksikin riittää: RENTO. Toki sitä opittavaa taas riitti, mutta välitenttejä oli pari hassua ja lopputenttejäkin vain kaksi (tosin noppia diagnostiikassa 17 ja farmiksessa 9, että ihan riittävästi). Kuitenkin tää kevät oli tähänastisista kaikista rennoin ja tietenkin mielenkiintoisin, päästiinhän me nyt vihdoin klinikkaan ja itse asiaan!  / 2. Farmiksen eli meidän viimeisen eksamin jälkeen käytiin sushilla Yakuzassa ja kakuilla Wernerissä. Myöhemmin tytöt tulivat mun luo ja korkattiin viinipullo jos toinenkin. Lopulta päädyttiin piitkästä aikaa Tarton yöelämään, vaikkei se ollutkaan tarkoitus alunperin. Mut spontaaniushan on parasta!


3. Varmaan kaunein näkemäni auringonlasku toiseksi viimeisenä iltana Tartossa. <3 Tähän ei ois oikeesti ees tarvinnu filtteriä, mut pieni kontrasti sai värit näyttämään vielä paremmalta. / 4. Tuon samaisen illan tunnelmia mun luona. Näitä tyttöjä tulee ikävä! Onneksi meillä on yksi erittäin kiva suunnitelma kesälle...

5. & 6. Tässä ollaankin jo Suomen puolella ja tarkemmin sanottuna Seinäjoella. Lauantai meni matkustaessa ja tää päivä puolestaan mummulassa, kaverin kanssa kahvitreffeillä ja ihan vaan ollessa. Niin outo fiilis vaan olla. Mutta myös erittäin jees.

Tästä hetkestä eteenpäin mulla on kaksi viikkoa lomaa. Sen jälkeen ajan Kotkaan ja aloitan amanuenssuurin sairaalan sisätautiosastolla. Siellä viihdyn kuukauden, minkä jälkeen sama homma Vaasassa. Ennen töiden alkua aion kuitenkin ottaa kaiken irti lomasta. Suunnitelmissa on viettää tyttöjen iltaa (ainakin) juhannusperjantaina, lähteä -lauantaiksi mökille ja pitkästä aikaa bailata Provinssissa. Ehkä päästään myös nauttimaan kivoista säistä ensi viikolla.  Life is pretty good.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti