s

s

torstai 2. kesäkuuta 2016

5 KUVAA VIIME AJOILTA


1. Tarton keskustaan avattiin toukokuun lopussa uusi ostoskeskus, Kvartal. Me oltiin tietysti paikalla heti ensimmäisten joukossa - voi sitä ihmisten määrää. Shoppailukierroksen jälkeen marssittiin lounaalle Vapianoon. Kiva että saatiin tämäkin ketju Tarttoon! :)


2. Mun sisäinen luontokuvaaja on taas päässyt valloilleen näin kevään tullen. Koko ajan täytyy kantaa kameraa mukana, ja muistikortti alkaa pikkuhiljaa täyttyä kaikenlaisista pensaista, puista ja sinisestä taivaasta...


3. Kahvihetket joenrannassa on parhautta! Tuolla kertaa haettiin takeaway-latet Kvartalin toisen kerroksen kahvilasta. Mä valitsin lämpimän päivän kunniaksi jäälaten, mutta se oli ihan reilusti lämmin. Whaaat? Vähän kyllä jo arvailinkin, että ainakaan jääpaloja ei ole tulossa, sillä juoma tuli ihan itse kahvikoneen nappia painamalla. Mut hyvää oli anyways!


4. Kvartaliin avattiin monien ruokapaikkojen lisäksi myös uusia vaatekauppoja. Tarttohan on jo pitkään kaipaillut täydennystä niiden saralla, ja vihdoin me saatiin tänne Zara ja H&M + H&M home! En ois ikinä uskonut, että  perus henkkamaukkaa voi tulla ikävä, mutta kyllä vain. ;-D 


5. Loppuun randomi bussipysäkkikuva aamulta, jolloin olin menossa diagnostiikan lopputenttiin. Nyt ollaan jo kokeen tuloksetkin saatu, enkä voisi olla tyytyväisempi. Nyt enää yks tentti kesälomaan, wihuu!

2 kommenttia:

  1. Löytyyks sieltä kauppoja, joita ei oo Suomessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitit Kvartalia niin joo, mut ei kai mitään sellaisia "kuuluisia" ketjuja... :) Muuten Tartosta löytyy ainakin mm. Reserved ja Mohito, joita ei Suomessa ole.

      Poista