s

s

sunnuntai 22. toukokuuta 2016

TASLON GRILLIBILEET

Sunnuntaita! Tää viikko on taas mennyt ihan yhdessä hujauksessa. Farmiksen tentti on tehty pois alta ja katse on siirretty tämän kuun lopussa häämöttävään diagnostiikan eksamiin. Oon ehtinyt tähän mennessä käydä läpi traumatologian, urheilu- ja labralääketieteen. Vielä viikko aikaa opiskella radiologia, kirurgia ja sisätautien propedeutiikka. Vähän kiire tulee, mutta kyllä tää tästä. Oon nyt keväällä tajunnut, että kavereiden kanssa lukeminen on oikeesti tosi tehokasta! Ensin kun itekseen vähän valmistautuu ja sit porukalla kertaa asiat, niin ne jää heti paljon paremmin mieleen. Eilenkin pidettiin Sagan kanssa pikku semma labrasta ja katsottiin samalla Suomen peliä telkkarista. Siitä jatkettiin Sakalaan TaSLOn perinteisiin grillibileisiin! Kiva pikku breikki lukemiseen.

Ylläolevasta kuvasta kiitos Irikselle :-)

Tänä vuonna saatiin grilliherkkujen ja hyvän seuran lisäksi nauttia auringosta ja TaSLOn omista lupaavista DJ:stä! Mun piti mennä "vaan käymään", mutta kuinkas kävikään - löysin itseni paikalta vielä puolenyön jälkeenkin. Osa jatkoi vielä keskustaan, mutta itse olin niin väsynyt, että oli pakko painua kotiin nukkumaan. Ehkä ihan hyvä valinta, sillä tämä päivä ja koko seuraava viikko täytyy kyllä panostaa täysillä diagnostiikkaan. Sen pidemmittä puheitta takaisin lukemaan ja illalla kannustamaan Suomi jääkiekon MM-kultaan. Laters!

2 kommenttia:

  1. Ihanan viihtyisän näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tuo paikka jo itsessäänkin on ihana, mut sit siihen vielä ihmiset, auringonlasku ja vehreys niin ihan perfect! :)

      Poista