s

s

maanantai 9. toukokuuta 2016

PIKAPÄIVITYS

Töyhtöhyyppä :D

Siinä parit kuvat eiliseltä äitienpäivän mummolareissulta. Syötiin paljon kakkua ja muuta ruokaa, hengailtiin serkkujen ja muiden sukulaisten kanssa sekä otettiin pikkusiskon kanssa kuvia. Ihanaa, että täällä mulla on aina innokasta kuvausseuraa! Tänään oon käväissyt toisen mummun luona, ja vielä olis suunnitelmissa lähteä kaverin kanssa paikalliseen kuppilaan katsomaan Suomi-USA -lätkäpeliä. Huomenna sit takas Tarttoon. Kauhulla odotan jo 12 tunnin matkustamista... mut on siitä ennenkin selvitty. Ja kiva palata kotiin ja arkirutiineihin. (Sanon varmaan jokaisella Suomi-reissulla saman :D)

9 kommenttia:

 1. Vitsi miten kivoja kuvia!

  Ai kamala 12h matkustaminen! Haluankoha sittenkää hakee sinne jos en pääse suomee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti :)

   Haha normisti tänne tulee seinäjoelta "vaan" joku alle 10 tuntia! ;-D Mä päätin tällä kertaa olla säästeliäs ja ostaa euron bussilipun - harmi vaan että sen takia mulle tuli 3 tuntia turhaa odottelua Tallinnassa... :D

   Poista
 2. Hei! Olet ainut jonka tiedän opiskelevan Tartton lääkiksessä, ja haluaisinkin tietää mitä mieltä olet noin yleisesti englanniksi opiskelusta ja miten olet kokenut sen? Itse haluaisin kovasti hakea sinne opiskelemaan, mutta tuo englanti hieman mietityttää, joten kaikki tieto mitä sinulla on asiasta sanottavaa olisi plussaa.. :D Milloin sinulla on ollut sen kanssa haasteita ja oletko jo tottunut kieleen, tai mitetyttikö se ennen opintojen alkua? :) kiitos paljon vastauksesta! T. Aino

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Englanniksi opiskelu on oikein jees. Aluksi toki oli vähän hankaluuksia - lähinnä kokeissa esseevastauksissa piti miettiä että mites nyt sais sanottua haluamansa jotenkin fiksusti. Mut kieleen tottui jo muutamissa viikoissa! Esitelmät on kyllä edelleen inhottavia...toisaalta niistä en pidä millään kielellä :D En muista että oisin mitenkään kriiseillyt tosta asiasta ennen opintojen alkua, olin vaan niin innoissani!

   Sanoisin että jos SAT-testistä saa sellaiset pisteet, joilla pääsee sisään, niin se jo kertoo että enkku on ihan tarpeeksi hyvä. :)

   Poista
  2. Okei, kiitos! :)

   Poista