s

s

maanantai 16. toukokuuta 2016

KIEKKOA, OPISKELUA JA ULKOILUA

Päätin kasata vaihteeksi taas puhelimen kuvista tällaisen mitämullekuuluu-postauksen. Suomesta kotiutumisen jälkeen oon ehtinyt tehdä vaikka ja mitä, ja välillä on tuntunut jopa vähän kiireiseltä! Mutta ainoastaan hyvällä tavalla.


1. Viime viikolla kävin ekaa kertaa TaSLOn kevätkokouksessa, tai siis kokouksessa ylipäätään, ja oli kyllä mielenkiintoista! :D Osallistujille oli tarjolla jos jonkinlaista syötävää ja juotavaa, mm. viiniä. Itse asiassa niistä tonkista innostuneena päädyttiinkin vielä kokouksen jälkeen läheiseen viinilään lasillisille. 2. Innokkaat lätkäfanit tapittamassa Suomi-Unkari -matsia Illegaardissa. Suomella on mennyt pelit ihan älyttömän hyvin, toivotaan että sama jatkuu!


3. & 4. Viime perjantaina oltiin taslolaisten kanssa pelaamassa lentistä biitsillä, ja saatiinpa mukaan yksi kollega Helsingistäkin! Pallopelit ei oo oikein ikinä ollut mun juttu, mutta lentopallosta tykkään! Etenkin jos sitä saa pelata auringonpaisteessa hiekkarannalla... Viihdyttiin pallon kimpussa kolmisen tuntia, minkä jälkeen suunnattiin (suihkun kautta) keskustaan näyttämään Helsingin vahvistukselle Tarton yöelämää!


5. & 6. Eilen vietettiin sushi-iltaa pikkuporukalla Sagan luona. Vaikka ihmisiä oli suhteellisen vähän, niin sushia oli PALJON! Mutta ei se mitään, sushi tekee aina kauppansa. Nam! Saga oli laittanut joidenkin hosomakien väliin päärynää ja omenaa, ja voi kuulkaa oli hyvää! Jos ette oo kokeilleet, niin suosittelen x1000.


7. Tänään meillä alkoi radiologia, joka onkin meidän vika kurssi tänä keväänä. Se tarkoittaa sitä, että eksameihin on vaan muutama viikko... huuui! Yleensä kurssien ekat tunnit on aika tylsiä (yleistä infoa), mutta tällä kertaa päästiin heti tositoimiin aka ultraamaan toisiamme! Kuvassa etsin Miran munuaisia, ja kyllähän ne lopulta sitten löytyikin. :D 8. Farmakologian opiskelua. Tämä aine jos jokin aiheuttaa mulle harmaita hiuksia. Eihän se asia mitään vaikeaa ole, mutta kun sitä muistettavaa on vaan niin paljon... Tällä hetkellä luen torstain välikokeeseen ja vähän sekalaisin tuntein odotan kesäkuun lopputenttiä, johon tulee koko vuoden asiat. Siinä sitä luettavaa vasta onkin. :D


9. Kesään kuuluu ehdottomasti jätski! Kaikkein parasta (niistä inhimmillisen hintaisista purnukoista) on tää Balbiinon minttusuklaa, jota syötiin jälkkäriksi noiden eilisten sushiövereiden päälle. 10. Lisää maisemakuvia. Keväällä sitä aina muistaa miten kaunis Tartto osaakaan olla! Täällä on kyllä hyvä ihmisen asustaa.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa niiiin hyvältä noi teidän sushit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Kelpuuttaisin taas vaikka heti 8)

   Poista
 2. Tällaiset postaukset on just kivoja! Tsemppiä opiskeluihin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva että tykkäsit! Kiitos paljon tsempeistä :)

   Poista