s

s

perjantai 6. toukokuuta 2016

KAHVILAKULTTUURI...

...on näköjään saapunut myös Seinäjoelle! Tänne on avattu kevään aikana (ainakin) kolme uutta kahvilaa: Vohvelihetki, Widam Cafe ja Valkoinen Puu. Kaks ekana mainittua on kokeilematta, mutta viimeisin käytiin testaamassa tänään Ääsjoki-tyttöjen kanssa. Ja voi että, me niin tykättiin! Ihana sisustus, muhkeat kakut ja ystävällinen palvelu - vaikka paikka oli ihan tupaten täynnä. Siitä tungoksesta kertoo jotain sekin, että jouduttiin jonottaa joku 15min kassalle. Mut mitä vaan kakun takia, eikö niin?!

mekko Shein / laukku GinaTricot / vyö H&M

Samalla reissulla käytiin ottamassa asukuvia Lauran kanssa meidän vakkarikuvauspaikassa. Oon ihan onnessani kun saa käyttää kaikkia mekkoja ja hillua pihalla ilman takkia (ilman että tulee kylmä). Jeee!


Mulla on jäljellä vielä kolme kokonaista päivää täällä Seinäjoella ennen Tarttoon paluuta. Suunnitelmissa on ainakin äitienpäivän viettoa ja mummulassa käymistä sekä kavereiden näkemistä ja rentoilua. Ja tietty ulkona tossa ihanassa säässä hengailua! Vois vaikka sanoa, et ei kuulosta yhtään pahalta.

4 kommenttia:

 1. Noi kakut näyttää niin hyviltä! Ja itsekin olen tänä vuonna innostunut mekoista :) toivotaan siis lämpimiä päiviä tälle kesälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö näytäkin! Meinas tossa valinnanvaikeus iskeä... mut joo ehdottomasti toivotaan! :)

   Poista
 2. Ihan sairaan kiva mekko! Itekin kävin testaamassa Valkoisen Puun tuossa sjoella käydessäni, ja oli kyllä ihana paikka ♥ Coffari on ollut niin pitkään ainoa kahvilamesta missä on tullut Seinäjoellä käytyä, että oli kyllä ihan virkistävää saada uusi ihana paikka, missä voi alkaa jatkossakin käymään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Haha joo mä kans vähä luulen että ei tuu enää ihan hirveesti (ainakaa niin paljoa ku ennen XD) käytyä coffaris ku tuli tommonen helmi Seinäjoelle 😍

   Poista