s

s

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

VALENTINE'S DAY


Hyvää sunnuntaita ja ihanaa ystävänpäivää! 

Eka viikko koulua ja "klinikkaa" takana! Lainausmerkit siksi, koska meillä on nyt helmikuun aikana kaikkien aineiden luennot, ja vasta sen jälkeen alkavat itse praksit. Meillä on tänä keväänä lukujärjestyksessä "Fundamentals of diagnostics", joka pitää sisällään radiologiaa, traumatologiaa, kirurgiaa ja sisätautien propedeutiikkaa. Lisäksi jatkuu viime syksynä alkanut farmakologian kurssi. Pakollista opetusta meillä on tämän helmikuun ajan vain pari tuntia viikossa farmakologian seminaarien muodossa, mutta aika ahkerasti on silti tullut käytyä niillä ei-pakollisilla luennoillakin. Odotan niin paljon praksien alkamista ja itse asiaan pääsemistä!!

EDIT: Tuli myös otettua nettikurssi ruotsia viron kielen pohjalta! Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, ja itsehän olen kirjoittanut ylppäreissä pitkän ruotsin, joten tää taitaa olla mulle enemmänkin viron opettelua... Mut tuleepahan palauteltua ruotsia mieleen ja samalla saa opintopisteitäkin. :)

Aherruksen vastapainoksi on tullut tehtyä kaikkea superkivaa nyt viikonloppuna! Perjantaina käytiin Jannen kanssa testaamassa Tarttoon avattu uudehko ravintola, ja sen jälkeen käytiin leffassa katsomassa Deadpool. Niin hauska! Eilen puolestaan oli vuorossa perinteiset Back to school -bileet, oli tosi kivaa sielläkin! Tänään kävin Miran kanssa katsastamassa erään toisen uuden ravintolan tarjonnan, ja ai että mikä ruokaonnellisuus siellä tulikaan. Laitan kuvaa varmasti myöhemmin, sen verran herkullisen näköisiä annokset olivat. Nyt illalla olisi tarkoitus viettää ihan vaan rauhallista koti-iltaa Jannen kanssa mansikoita syöden ja Modern Familyä katsellen.

Miten te olette viettäneet ystävänpäivää?

2 kommenttia:

  1. Hei! Olisiko sinulla jotain sähköpostia johon voisin laittaa meiliä? Kouluasioissa tarvisisin jonkun asiallisen ihmisen neuvoa :) enkä kehtaa tänne kirjoittaa romaania heh

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo elikkä annisuzana@hotmail.com :)

      Poista