s

s

keskiviikko 3. helmikuuta 2016

MITÄ TEHDÄ KUN ON TYLSÄÄ

...NIIN?

Mulla tosiaan meinaa aika käydä vähän pitkäksi. Tuo taloutemme toinen osapuoli käy koulussa ja sen jälkeen ahkerasti opiskelee kirjastossa. Ja mulla ei periaatteessa ole täällä mitään tekemistä. Meillä alkaa koulu vasta ensi viikon maanantaina, joten kaverit ovat edelleen Suomessa ja todennäköisesti palaavat tänne vasta sunnuntai-iltana. Nyt pitäisi siis keksiä sitä tekemistä seuraaville viidelle päivälle. Itseni ja teidän vuoksi päätin tulla listaamaan kaikkea mahdollista tekemistä tylsille hetkille. Aloitetaan!


1. Urheile. Mun tapauksessa käy salilla - lenkille en taida itseäni tuohon ilmaan pakottaa.

2. Laita ruokaa ja leivo. Kokeile kaikkia uusia reseptejä, joita olet halunnut kokeilla, mutta et ole ehtinyt. Tänään mulla onkin itse asiassa tarkoituksena kokeilla Teresan blogista löytyneitä porkkanasämpylöitä.

3. Katso Netflixiä sydämesi kyllyydestä. Mulla se kyllyys taisi jo täyttyä. Lähes aina kun on tylsää, muhun iskee sellainen "ei jaksa tehdä mitään" -fiilis. Edes katsoa sarjoja.

4. Jos bloggaat, ota paljon kuvia ja postaa.

5. Lue blogeja, kirjaa, lehtiä - mitä ikinä! Tai opiskele. Mulla olisi tarkoitus alkaa kertailemaan farmista. Sieltä on nimittäin taatusti tulossa joku quiz vanhoista asioista heti ekalla tunnilla. I'm gonna be prepared!


6. Inspiroidu. Itse tykkään selailla Weheartitia ja Instagramia. Tähän saa uppoamaan aikaa, lupaan.

7. Hoida kaikki mahdolliset pakolliset asiat pois alta. Itse olen tässä jo ehtinyt hoitaa veroasioita. Menin sössimään verokortin kanssa ja multa meni sitten 60% veroa amanuenssipalkasta... Mutta asia on nyt korjattu, huh!

8. Snäppäile kavereiden kanssa. Tai soita/tekstaa. 

9. Pese pyykkiä, siivoa ja järjestä. Käy vaatteesi läpi ja heitä kaikki turhat pois. Mulla tuli jossain vaiheessa jo niin tylsää, että silitin kaikki (ryppyiset) vaatteeni (joita oli muuten paljon).

10. Suunnittele. Esimerkiksi budjetti, ensi viikon treeniaikataulu, ostoslistoja, viikon/päivän to-do yms.


11. Näe kavereita! Jos mahdollista.

12. Surffaile nettikaupoissa tai lähde näyteikkunaostoksille. Varoituksen sananen - voi koitua kohtalokkaaksi.

13. Lakkaa kyntesi, opettele jokin uusi meikki/kampaus Youtube-tutoriaaleista. Meikä uudisopetteli eilen kihartamaan hiuksia tulevia kandiaisiani varten. Tajusin, että en ole kesän jälkeen oikeasti kihartanut tukkaani kuin kerran, joten sitä täytyi harjoitella... ja täytyy edelleen. Milloin musta tuli huono laittamaan hiuksia?

14. Tee käsitöitä tai tuunaa jokin vaatekappaleesi. Mä haluan nyt heti jonkin tällaisen projektin! Nyt kun sitä aikaakin olisi. Pitänee keksiä jotain! Tai ehkä haen kaupasta puikot ja mustaa lankaa ja alan neulomaan itselleni uutta huivia.

15. Siivoa tietokoneesi kuvakansiot. 

Kyllä mä näköjään keksinkin jotain, mitä en vielä ole ehtinyt tekemään, jes! Mitä te teette kun on tylsää? :)

5 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosi paljon lukea kaikkea, kirjoja ja blogeja! Uusin vapaa-ajan viettotapani on kuitenkin aikuisten värityskirjan värittely.. Rentouttaakin kivasti ♥ Ostin just tommosen "Carpe diem" -värityskirjan, missä on kuvien lisäksi kivoja voimalauseita! Voin sanoa, että aikaakin saa uppoamaan kivasti ihan huomaamatta.. :D Kerrohan sit onnistuko porkkanasämpylät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisköhän munkin kokeilla tota värittämistä, monet tuntuu tykkäävän! Ja hei, just äsken maistoin sämpylää, oli parhautta! <3

   Poista
  2. Kannattaa, ite tykkään ainakin :D Ja haha hyvä, en turhaa nimennyt niitä superherkku sämpylöiksi XD

   Poista
 2. Miten olisi aloita vanha harrastus uudelleen yliopiston ryhmässä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joukkuevoimistelusta ei taida löytyä joukkuetta :-( Ei sillä, tunnen jo olevani liian vanha ja kankea tuohon lajiin. Lisäksi se vaatisi sitoutumista, mihin ei oikein pysty kun elämä on Suomen ja Viron välillä ravaamista. Jokin uusi kepeämpi laji ois kyllä kiva! Tanssia ollaan suunniteltu taas käyvämme kokeilemassa :)

   Poista