s

s

lauantai 9. tammikuuta 2016

WINTER HAUL

Tänään olisi vuorossa mun vaatekaapin uutukaisia! Myös uusia meikkejä olen hamstrannut, mutta niistä ajattelin kirjoittaa ihan erikseen. Ostokset on tehty joulu-tammikuussa eli on tullut vedettyä vähän överiksi tuon shoppailun suhteen. Etenkin kun osa on vielä pesussa. Note to self: älä pidä enää koko syksyn kestäviä ostoslakkoja. (Tai mitään muitakaan lakkoja...)

Nyöripaita, neule ja pikkulaukku Gina Tricotista

Tästä Ginan saaliista ainoa aletuote on tuo musta neule, hups! Niinhän siinä aina käy kun aleshoppailemaan lähtee. Neule rokotti lompakkoani vain 10e:n verran, ei paha. Ja on ihan täydellinen korkeine kauluksineen ja sivuhalkioineen, me likey.

GT 19,95e

Näitä nyöripaitoja on hehkutettu somessa jo melkein kyllästymiseen asti, myönnetään. Mutta kun ne on vaan niin kivannäköisiä! Tartossa asumisessa on se(kin) hyvä puoli, että jos jokin on Suomessa massaa, niin sitä se ei varmasti ole Virossa. ;) Itse asiassa en löytänyt Tarton kaupoista yhtäkään tällaista kun syksyllä etsin.

GT 29,95e

Ah tämä laukku! Jahtasin mustaa pikkulaukkua hopeisilla yksityiskohdilla kaksi kokonaista shoppailupäivää ja vihdoin Ginassa tärppäsi. Olin itse asiassa jo kävelemässä ulos ostoskasseineni, mutta bongasin tuon ulko-oven luona ja oli pakko vielä kääntyä takaisin kassalle.

Shein.com 13,99$

Mä oon vähän koukussa shein.comiin... Siellä on niin ihania vaatteita edullisesti! Laadusta ja koosta ei voi koskaan tietää, joten oon aina tarkkana kokotaulukoiden ja materiaalien kanssa. En tilaa mitään, mitä edelliset ostajat eivät ole sivustolla arvostelleet. Tämä paita oli hieman odotettua avoimempi, mutta kyllä tuota uskaltaa joissain vähän juhlavemmissa tilaisuuksissa pitää. :)

H&M 7e

Iskin silmäni tähän ihanuuteen kaverini päällä, ja sattumalta löysin sen seuraavalla viikolla H&M:lta alennuksessa. Ja näitä sattui olemaan vain yksi kappale sopivassa koossa, jes!

Stadium 9,90e

Kaikkein paras ostos hetkeen on kyllä ollut nämä hanskat! Alun perin mulla ei ollut mitään aikomusta hommata uusia nahkasormikkaiden tilalle, mutta näiden pakkasten takia oli vaan ihan pakko. Vaikka nuo näyttävätkin vähän sellaisilta perinteisiltä kintailta, niin on tuo karvareunus musta aika söpö ja mikä tärkeintä, nuo ovat vaan niin lämpöiset!!

Mitä piditte? Ja löysittekö te jotain kivaa alennusmyynneistä? :)

4 kommenttia:

 1. Itse en oikein vieläkään tiedä miten suhtautua noihin nyöripaitoihin :D Tavallaan tosi hauska villitys mutta toisaalta joku osa mussa pitää niitä mauttomana. Ehkä aika näyttää mikä mielipide niihin tulee!
  Toivottavasti tuollaisia hanskoja olis vielä Stadiumissa jäljellä, onnistuin hukkaamaan ainoat hanskani :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pystyn samaistua! Pidän peukkuja että on, koska nää on kyllä ihan parhaat mitä tolla hintaa voi saada! Oisin voinut maksaa noista vaikka tuplastikin.

   Poista
 2. Haha toi on kyllä niin totta, mikä ikinä onkaan Suomessa muodissa niin sitä ei ihan heti Tartosta löydä! Siinä on hyvää se, ettei joka toisella ole samantyylistä asua kuin itsellä, mutta toisaalta jonkun tietyn vaatteen tai asusteen löytäminen voi olla supervaikeeta kun ei sitä vain myydä missään... :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ylipäänsä oon huomannu että Tartossa ihmiset pukeutuu just niinku haluaa, tai et siellä ei ainakaan muodostu massatrendejä samalla lailla niinku Suomessa :D

   Poista