s

s

lauantai 16. tammikuuta 2016

TARTOSSA


Terveisiä Tartosta! Olen täällä ihan vain pikavisiitillä - tulin viime yönä ja lähden takaisin Turkuun huomenna aamupäivällä. Vaikka matkustus onkin rankkaa, niin on tää sen arvoista, oli nimittäin ihan kauhea ikävä sekä Jannea että kotia. Kunpa tänne vain voisi jäädä... mutta kaksi viikkoa vielä jäljellä patologialla. Ei siinä, olen kyllä tykännyt olla siellä, mutta kotia ei voita mikään. Lomaa tietenkään unohtamatta. 

Hetki sitten tultiin Werneristä, ja ai että mulla oli niitä kakkujakin ikävä (niin maun kuin hinnankin puolesta)! Illalla olisi vielä tarkoitus käydä jossakin syömässä, pitäisi vaan vielä päättää että missä. Ei tässä tämän kummempia, palataan joko huomenna tai ensi viikolla. Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Moi! Löysin sun blogiin kun etsin Tarton lääketieteellisestä kertovia blogeja ja voi vitsi olin niin onnellinen kun löysin sun blogin! Mun elinikäinen haave on ollut päästä opiskelemaan lääkäriksi, ja tähtään juuri Tartoon. Musta on ihana lukea kun kerrot millaista Tartossa on ja sun blogin muutkin postaukset on maailman ihanimpia! Tosi raikkaita, ja valoisia, aivan ihana blogi! Aloin seuraamaan sua myös instagramissa, toivottavasti ei haittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, tämmöset kommentit on parhaita ü Toivotaan että törmätään tulevaisuudessa Tartossa!

   Poista
 2. Moido, itseäni kiinnostaisi kanssa opiskelu Tartossa mutta pelottaa se kolmesta hylsystä pihalle meininki. Pitääkö se edelleen paikkaansa vai onko se vain huhu? Terv. Janna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kyllä tuo sääntö on ihan oikeasti olemassa, ei ole pelkkä huhu. Ja siis se koskee yhtä tenttiä (ei niin että koko 6 vuoden aikana saa reputtaa 2 erillistä tenttiä). Toisaalta, en tiedä ketään kuka olisi joutunut lähteä kotiin. Täällä nimittäin annetaan mahdollisuus pitää "välivuosi" kahden reputetun tentin jälkeen. Sitten on aikaa lukea se vuosi ja yrittää 3. kerran. Ja kaikki ovat kyllä sitten päässeet läpi, keitä mä nyt tiedän. Opiskeluthan siinä venyvät tietysti. Mutta motivaatiolla ja hyvillä istumalihaksilla täällä selviää!

   Poista