s

s

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

SUPERRISTEILY 2016

Moikka! Palasin pari tuntia sitten lääkisten superristeilyltä. Meillä oli jälleen kerran aivan törkeän hauskaa ja taas ollaan kokemuksia ja monia uusia tuttavuuksia rikkaampia. Perjantaina meillä oli teema-asupäivä. Vaihtoehtoja oli useita, mutta meidän porukka oli pukeutunut poliiseiksi ja koulutytöiksi. Oli hulvattoman hauskaa seurata kun meidän omat konstaapelit jakelivat rikesakkoja milloin mistäkin. ;-D Kuvia mulla ei ole laivasta ollenkaan, mutta Tukholmassa niitä tuli napsittua senkin edestä.


Lauantaiaamuna, heti laivan saavuttua satamaan, minä ja Laura otettiin suunnaksi Östermalm. Ostettiin jo laivan infosta pari metrolippua (positiiviseksi yllätykseksi yhtä sai käyttää 75 min ajan ensimmäisestä leimaamisesta), mikä oli aika hyvä veto - metroasemalla kun oli "pari" muutakin risteilijää jonottamassa lippuja. Östermalmilla suunnattiin heti Sephoraan ja pariin muuhun liikkeeseen, minkä jälkeen matkustettiin taas metrolla, tällä kertaa vanhaankaupunkiin. Siellä en ollut ikinä käynytkään, tai ainakaan sen ikäisenä että muistaisin. Piipahdettiin ihanassa kahvilassa ja myös parissa turistiliikkeessä. Ja löydettiin söpö kuvailupaikka, johon muodostuikin meidän jälkeen karsea ryysis! Lopulta päädyttiin kävelemään vanhankaupungin läpi ydinkeskustaan, käytiin syömässä Cafe Bellmanissa ja ostamassa vyöt haalareihin. Sitten vain takaisin laivaan!

Illalla pistettiin haalarit jalkaan ja aloitettiin bailaaminen yhteisohjelmalla laivan tanssilavalla. Suurimmat lääkikset olivat järjestäneet ohjelmanumeroita, ja hyvin härskejä sellaisia. :D Siitä sitten jatkettiin kuka minnekin, mutta meillä suurin osa ajasta meni samaisella tanssilattialla viimevuotisten risteilykamujen seurassa. Tosi hauskaa oli, ja onneksi myöskään aamulla ei tarvinnut kärsiä kuin univajeesta! WIN! Ens vuonna uudestaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti