s

s

torstai 21. tammikuuta 2016

PASTARESEPTI

Kukkuu! Taas aletaan olla viikonlopun kynnyksellä ja mulle se tarkoittaa lääkisten superristeilyä Tukholmaan! Ketä muita tulossa?? Viime vuonna reissu oli ainakin todella onnistunut, joten odotukset ovat korkeat tälläkin kertaa. Palataan risteilyyn myöhemmin, ja siirrytään itse asiaan... 

Tällä kertaa siis vuorossa yksi mun lemppariresepteistä - basilika-tomaatti-mozzarella-broileri-pestopasta. Huhhuh kun on hankala nimi. Vaikeasta nimestään huolimatta kyseessä on erittäin simppeli pasta, joka valmistuu kädenkäänteessä. :)


Tarvitset:

pastaa
tuoretta basilikaa
vihreää pestoa
kirsikkatomaatteja
mozzarellaa
broilerin suikaleita (mausteeksi esim. mustapippuria)


Kannattaa aloittaa pastan keittämisellä ja broilerisuikaleiden paistamisella, sillä niihin kuluu tässä eniten aikaa. Sillä aikaa huuhdotaan tomaatit ja basilikan lehdet. Ne ja mozzarella pilkotaan sopivan kokoisiksi palasiksi ja sekoitetaan keskenään.


Kun pasta on kypsää, vesi valutetaan kattilasta ja sen jälkeen pastan joukkoon sekoitetaan pesto. Yleensä olen laittanut muutaman ruokalusikallisen, mutta määrä riippuu tietenkin pastan määrästä. Ei kannata pihistellä!


Sitten vain kaikki sekaisin yhdessä kulhossa. Ja tadaa, valmista on!


Jos testaatte reseptiä, niin kertokaa toki mitä piditte! :)

2 kommenttia: