s

s

torstai 14. tammikuuta 2016

NEW MAKEUP / FIRST IMPRESSIONS


Kuten jo aiemmin mainitsin, olin välipäivinä Helsingissä shoppailemassa. Kampin Anttilassa törmäsin tarjoukseen, jossa sai kolme Maybelline New Yorkin tuotetta kahden hinnalla. Ja sitähän ei voinut ohittaa, etenkään kun molemmat meikkivoide ja ripsari vetelivät viimeisiään. Päädyin lopulta kokeilemaan mulle täysin uusia tuotteita! Kynsilakka lähti mukaan Gina Tricotista.

Maybelline New York - Lash sensational mascara

Seuraan jonkin verran kauneusvloggaajia, ja olen huomannut, että tämä ripsari on monen suosiossa. Uteliaisuuteni siis sai minut valitsemaan tämän sen tavallisen sijasta. Ripsarissa on kaareva harjaosa, jolla ensivaikutelman perusteella saa aikaan pitkät ja erotellut ripset. Mutta damn, se tuuheus jäi puuttumaan! Kyllä mä tämän silti loppuun käytän, mutta suosikiksi ei noussut ainakaan yhden käyttökerran jälkeen.

Maybelline New York - Dream satin liquid in 10 ivory

Meikkivoiteen vaihtaminen ja oikean sävyn löytäminen on aina yksi iso päänvaiva. Jo pitkään olen luottanut Maybellinen Fit me - meikkivoiteeseen sävyssä 115 Ivory. Se on täydellinen talvi-iholleni, mutta jättää sen kuitenkin hiukkasen rasvaisen näköiseksi. Halusin siis tällä kertaa katsoa josko löytäisin paremman meikkivoiteen. Pitkän mietinnän jälkeen valitsin Maybellinen Dream satin liquidista vastaavan sävyn Ivory. Kuten vertailukuvasta näkyy, sävy on hiukan tummempi ja keltaisempi, mutta jostain syystä kasvoilla eroa ei huomaa lainkaan. Koostumus on ainakin hiukan paksumpi ja mattaisempi. Tästä saattaa tulla mun vakkari, saa nähdä!

Maybelline New York - Brow drama in dark brown

Tämän kulmavärin pyöreä harjaosio aiheutti kummastusta yhdessä jos toisessa. Ja etenkin tuo harjaosio pyöreän osan alla?? Sillä ei pääse käytännössä mitenkään osumaan kulmakarvoihin! Levittäminen on tällä siis vähän haastavampaa, mutta ehkä tarvitsen vain lisää harjoitusta.

Gina Tricot 3,95e

Mun eka Gina Tricotin kynsilakka ja voin sanoa olevani erittäin, erittäin positiivisesti yllättynyt. Tämä ei kyllä viimeiseksi Ginan lakaksi jää! Lyhyt kuivumisaika, loistava sivellin (suti, harja??), tasainen jälki, edullinen hinta, ihana pronssihtava sävy...perfect.


Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista? Tai joitakin omia lemppareita, joita voitte suositella?

NIIN ja blogien linkkaus edelleen käynnissä! Tästä ko postaukseen -->

2 kommenttia:

  1. Itse en suostu luopumaan meikkipussini kahdesta tuotteesta: Max Factorin CC-voiteesta ja Lancomen Hypnose-ripsarista. Ripsarista on tosi usein kampanjoita Stockalla/Sokoksissa ja sen voi saada alle kahdenkympin!:) Hamstrailen sitä silloin, ehdottomasti paras ripsari mitä koskaan olen käyttänyt. Suosittelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkeistä! Pitää käydä testailemassa =)

      Poista