s

s

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

LINK YOUR BLOG

Eiköhän ole näin neljän vuoden jälkeen aika tehdä taas Linkitä blogisi -postaus, vai mitä? Tykkään hirveästi lueskella erilaisia blogeja ja uppoutua tuntemattomien ihmisten elämään. Kuulostaapas creepyltä... Mun lemppareita ovat lifestyle-blogit, mutta tykkään myös katsella sisustus-, muoti-, kauneus-, terveys- ja liikunta-aiheisia juttuja, kuten myös erilaisia reseptejä ja kauniita kuvia. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että olisi kiva löytää uutta luettavaa. Olen varma että siellä on paljon helmiä, joita en vain ole vielä löytänyt!


Kaikki varmaan tietää homman nimen, mutta kerrataan vielä. Linkitä blogisi kommenttiboksiin mielellään pienen esittelyn kera. Olen lähdössä ensi viikonlopuksi Tarttoon, joten toivoisin paljon matkalukemista laivaan ja busseihin, olkaa siis aktiivisia! ;-) Aikaa on täten vähintään viikko, mutta tarvittaessa enemmänkin. Lopuksi valitsen muutaman oman lempparini ja esittelen ne täällä. Sitten vaan linkkaamisen iloa!

10 kommenttia:

 1. http://emily-now-or-never.blogspot.fi/

  Pian 20 vuotta täyttävän neitokaisen lifestyle-blogi, jonne kirjoittelen juttuja laidasta laitaan, aina silloin kun asiaa on. :)

  ps. Tykkään sun blogista niiii paljo! <3

  VastaaPoista
 2. http://2avlt5.blogspot.fi/

  Heh :--D Olen 20-vuotias lääkisläinen Tartosta. Rakastan kauniita asioita, oli kyse sitten auringonlaskuista, vaatteista, kukista tai ruuasta. Liikunta ja ravinto ovat mulle tärkeitä asioita, ja viime aikoina olen miettinyt paljon vegaaniksi ryhtymistä (tosin taidan rakastaa kalaa ja kananmunia liikaa, haha). Haluaisin matkustaa paljon ja oikeasti kokea maailman, en vain nähdä sitä pintapuolisesti. Haluaisin ikuistaa jokaisen kauniin asian ja hetken filmille ilman, että silti unohdan nauttia itse hetkestä. Haluaisin osata tehdä raakakakkuja ilman, että niistä tulee joko liian jäisiä tai lössöjä. Ja haluaisin oppia elämään jättämättä asioita viime tippaan.

  VastaaPoista
 3. http://d-you.blogspot.fi
  Oon pian 21v. Kuopion lääkikseen tähtäväävä, tällä hetkellä Tamperelainen tyttönen. Tällä hetkellä blogi käsittelee melko paljon lukujuttuja, mutta aina sillon kun revin vapaa-aikaa jostain käyn salilla, luen, leivon tai laitan ruokaa ja hengaan 1v ranskikseni kanssa.
  Tykkään matkustella, olin lukiossa vaihdossa Texasissa ja sen jälkeen lähdin vielä kesävaihtoon Etelä-Afrikkaan. Viime keväänä olin futismatkalla Barcelonassa ja helmikuussa suuntana on Madrid!

  Blogissani jaan turhautumistani loputtomia kirjapinoja kohtaan, hyväksi havaittuja reseptejä, iloja elämästäni, kuvia elämästäni ja välillä omia pohdintojani :)

  VastaaPoista
 4. http://amandajosefiina.blogspot.fi

  20-vuotiaan turkulaisen tytön lifestyleblogi, jossa juttua kauneudesta, muodista, matkailusta, sisustamisesta ja arjen pienistä iloista :)

  VastaaPoista
 5. http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

  Lifestyleblogi, jossa on miksaus asukuvia, ostoksia, matkailua, sisustamista sekä ruokajuttuja! <3

  VastaaPoista
 6. Heijastimien tanssia suojateiden yllä, nuoren aikuisen naisen ajatuksia tästä hetkestä ja menneisyydestä, elinympäristöstään ja niin hyvistä kuin ikävistäkin asioista ja sattumuksista.

  www.reflexdance.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. heartshealthhappiness.blogspot.fi

  Turkulaisen medisiinarin arkea näin lyhyesti :) fiiliksiä opiskeluista, lääkäriydestä ja kaikesta muusta jota viitsin näin puolianonyymisti jaella!

  VastaaPoista
 8. smilebyheidi.blogspot.fi

  21-vuotias lääkishakija, opiskelen tällä hetkellä ravitsemustiedettä yliopistossa. Blogissa on lifestyle-juttuja, sisustusta, DIY-juttuja, ruokaa, joskus asujakin... Eli blogi on hyvin kirjoittajansa näköinen

  VastaaPoista
 9. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  Blogi on lifestyle-painoitteinen, eli lyhykäisyydessään blogi kertoo 19-vuotiaan naisenalun elämästä. Blogissa on muun muassa sisustusaiheisia postauksia, asuja, kosmetiikkahömpötyksiä ja syvällisempiäkin tekstejä. Tervetuloa seurailemaan! :-)

  VastaaPoista
 10. http://hoolaakikseen.blogspot.fi

  Olen 20-vuotias lääkisfuksi ja kirjoittelen blogia kirjoittamisen ilosta :) Blogi on itseni näköinen, aika paljon tykkään kirjoittaa terveyteen, treeniin, opiskeluun ja ruokaan liittyen!

  VastaaPoista