s

s

lauantai 5. joulukuuta 2015

VUOSIJUHLAT

Viime kuun puolivälissä juhlittiin taas TaSLOn vuosijuhlia. Tänä vuonna kandiseuramme tosiaan täytti 20 vuotta! Aiemmin ehdinkin jo vähän kertoa juhlista, mutta nyt ajattelin antaa vähän tarkemman kuvan päivästä. Tämä vuosi oli aiemmista poikkeava, sillä mulla oli juhlissa avec. Ei Janne tosin, vaan siskoni poikaystävä - Jannen avecina puolestaan oli siskoni. Näin saatiin viikonloppuvieraamme mukaan juhlimaan :) Aloitettiin valmistautumalla kotona oikein pitkän kaavan kautta. Meikkeihin ja kampauksiin meni sellainen pari tuntia, ehkä mun ennätys! Tänä vuonna jätettiin kampaamot välistä ja sen sijaan minä toimin meidän amatöörikampaajana, haha. Sen jälkeen siirryttiin Irenelle kilistelemään maljoja. Mukana oli kaikki parhaat kaverit (jopa yksi Suomesta asti!) ja muutamia ykkösluokkalaisia. Oli oikein kivat aloittelut, ja saatiinpa kuulla lauluesityskin! Siitä sitten kipsuteltiin korkoinemme pääjuhlapaikalle, joka onneksi oli ihan parin sadan metrin päässä.


Juhlissa oli jälleen kerran todella maistuvaa ruokaa ja juomaa, puheita, laulamista ja kivaa seuraa. Niin ja kuvaaja! Kuvista kiitos siis Helena Kukkille. Juhlapaikka oli tänä vuonna eri, sillä perinteinen valkoinen sali oli remontissa. Mutta ei tarvinnut tähänkään pettyä!


Tauoilla pääsi leikkimään erilaisilla tikun päissä olevilla naamioilla(??) ja kuvauttamaan itsensä kaverin tai vaikka koko luokan kanssa. Jatkoilla ravintola Vildessä oli muuten samanlaisia tikkuja + kamera Attendon järkkäämänä. Ilta jatkui taas vähän turhan myöhään, mutta seuraavana aamuna pääsin silti vähällä, onneksi! Hurjan hauskat juhlat taas jälleen kerran. Täällä sanotaan vuosijuhlien olevan vuoden parhaat bileet, ja olen kyllä täysin samaa mieltä - niitä en kyllä kovin helposti jätä välistä! :)

2 kommenttia: