s

s

maanantai 9. marraskuuta 2015

CRAZY PALETTE LADY

Moikkamoi! Pitkästä aikaa täällä. Oon halunnut kauan aikaa tulla postaamaan, mutta koulussa sattui olemaan just pieni härdelli. Tän syksyn ekat paniikkiluvut check - onneksi vasta tässä vaiheessa tosin! Lupasin uutena vuotena, että aloitan ajoissa lukemaan, ja edistystä on ollut nähtävissä. Kyllä vain. Kunhan nyt en alkaisi lipsumaan vanhoihin tapoihin... 


Nojoo, mennäänpäs sitten itse asiaan. Tämän päivän aiheena on mun meikkipussin uutukaisia (tai no, puoli vuotta sitten uutukaisia...) ja samalla ajattelin napsaista kuvat näistä uusista (tai no, muutaman viikon vanhoista...) hiuksista. Kuen kuvasta näkyy, niin ei mennyt ihan kuin Strömsössä. Hiuksista tuli alkuperäistä suunnitelmaa tummemmat, sillä en muistanut, että markettiväreillä jopa sävyllä "Natural medium blond" saa lähes mustat hiukset. Mutta ei se mitään, pienen totuttelun jälkeen aloin jopa tykätä näistä tosi paljon! Ensi kerralla tosin laitan latvoihin vähän vaaleampaa ja lämpimämpää sävyä.


Ja sitten otsikkoon, mä oon alkanut viime aikoina hamstrata paletteja! Korostusvärit, luomivärit, poskipunat, kaikkea löytyy. Huulipunapaletteihin en kyllä tule koskemaan :D Nämä kaikki on tilattu Ebaystä.


Lähes jokaisessa blogissa/vlogissa/joka paikassa on viime aikoina hehkutettu Anastasia Beverly Hillsin contour kittiä! Itse köyhänä opiskelijana en raaskinut laittaa yli viittäkymppiä kokeillakseni tuotetta, vaan päädyin edullisempaan versioon. Kyseessä on siis Australin Ac On Tour Contour Kit, jota moni seuraamani kauneusvloggaaja on kehunut. Paletissa on kaksi vaaleaa, kolme tummaa sävyä ja yksi highlighter-nappi. Hintaa tällä oli n. 15e. Tuotetta ei tosin taida saada Euroopasta (kyseessä on australialainen tuote, YLLÄRI), joten postimaksuilta ei voi välttyä. Iso peukku tälle!The Balmin Nude Tude päätyi Ebayssä ostoskoriin äärettömän edullisen hinnan takia (7e). Tuote ei mitä todennäköisimmin ole aito, mutta luomivärit ovat pigmenttisiä, joten olen tyytyväinen. Ja värit ovat ihan täydellisiä syksyyn!


Ja viimeisenä poskipunat. Eräs suomalainen kauneusbloggaaja (en muista enää kuka!!) suositteli tätä palettia. Tuote löytyy Ebaystä hakusanalla "blush palette". Hintaa oli joku pari euroa ja hinta-laatu suhde oikeasti törkeen hyvä! Mun lempparisävyt on nuo oranssihtavat eli oikea yläkulma ja alhaalla toinen vasemmalta.

Nyt pieni patofysiologian tankkaus ja sitten kohti koetta. Hyvää viikonalkua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Vitsit, tosi kivat meikki-ideat! Täytyy käydä Ebayssa :) Kiitti!

    VastaaPoista