s

s

keskiviikko 2. syyskuuta 2015

BUDAPESTIN VINKIT OSA 1 - RAVINTOLAT JA KAHVILATNew York Café Erzsébet krt. 9-11
Tätä upeaa kahvilaa suosittelen ihan jo pelkästään nähtävyytenä. Paikassa on ryöstöhinnat, ja kakutkin maistuivat vain ihan hyvälle. Noin hienossa paikassa sitä vähän odotti jotakin maan mullistavaa. TOSIN, ehkä valitsin vain huonosti ;) Mutta kauniita ne olivat - kuten koko paikkakin. 

The Sweet by Vintage Garden Dob utca 21
Maailman söpöin kahvila pienellä sivukadulla! Tuolta sai jos jonkinlaista herkkua: jäätelöä, macaroneja sekä kakkuja. Ainoa miinus oikeiden lautasten puuttumisesta.

À la Maison Nádor utca 8
Kyseinen paikka oli pyhitetty pelkästään aamupalalle - listalta löytyi munakkaita, pannukakkuja, jugurttia, hedelmiä, toasteja... Bonusta aurinkoisesta "terassista".

Doblo Wine Bar Dob utca 20

Tämä löytyi heti The Sweetiä vastapäätä. Edullinen ja superviihtyisä paikka, hyvää viiniä ja livemusaa - suosittelen x 100!

Spíler Király utca 13
Spiler löytyi Jannin blogista etukäteen ja turhaan ei tätä paikkaa ollut kehuttu! Jos aikaa olisi ollut vähän enemmän, olisimme voineet tulla toistekin.

Muita mainitsemisen arvoisia:
Cucina Váci utca 20
Taverna Dionysos Belgrád rkp. 16
Café Alibi Egyetem tér 4

Budapest oli herkuttelijan taivas. Joka kulmalla söpö kahvila, ravintola tai jätskikioski. Kannattaa suunnata etenkin Király utcalle ja sen poikkikaduille - sieltä löysimme parhaat paikat. Ravintoloiden ja kahviloiden ulkonäköön oli panostettu ja missään emme saaneet pahaa ruokaa. Ravintoloilla oli tapana lisätä laskuun n. 12% palvelumaksu, mikä tuli mulle aluksi vähän yllätyksenä. Muutamassa paikassa asiakaspalvelu ei ollut kovin hyvää, ja silloin tämä valmiiksi lisätty tippi vähän sapetti. Pääasiassa tarjoilijat olivat kuitenkin ystävällisiä. :-)

6 kommenttia:

 1. Kiitos, tää oli hyödyllinen!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Haha joo näitä kuvia ei oo hyvä katella nälkäisenä... :D

   Poista
 3. Nyt jäi kertomatta mitkä on parhaat klubit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa ettei hajuakaan, ei nimittäin käyty yhdelläkään klubilla! Yks hyvä baari jäi kyllä mieleen positiivisesti - 3, Három, Three Kazinczy utcalla.

   Poista