s

s

maanantai 21. syyskuuta 2015

ARKEA

Huomenta ja hyvää viikon alkua ihanat! Nää maanantaiaamut on huippuja - koulu alkaa vasta kahdelta. Tosin, tänään heräsin jo aikaisin lukemaan patofysiologiaa (meillä on siitä tänään koe) ja vahtimaan ovenkorjaajaa, joka saapui kahdeksalta. Nyt on toinen ovi kunnossa, mutta toinen tarvitsee vielä toisen korjauskerran. Patofysiologian aihekin tuntuisi olevan pikku hiljaa hallussa. Ajattelin siispä tulla jakamaan sekalaisia viime viikolla kameraan kertyneitä kuvia. :)

Mun vakkariaamupala tällä hetkellä. Tulee ihan mieleen viime kevään eksamikausi, jolloin olin edellisen kerran addiktoitunut samaan yhdistelmään. Tässä on siis vaniljajugurttia, banaaniviipaleita, mustikoita, pellavansiemenrouhetta, tattarihiutaleita ja hunajaa. Haha, tää on varmasti monen makuun ihan liian makeaa, mutta mulle (lähes) mikään ei voi olla :D

Ihanaa kun on saanut taas pitkästä aikaa kaivaa lempparineuleet kaapin perukoilta! Oikeastaan - ei pelkästään ne neuleet vaan ylipäänsäkin ihanaa kun on taas koko vaatekaappi käytössä. Kesäksi sain raahattua vain ehkä kolmasosan Suomeen (jos sitäkään).

Näin syksyn tullen muut tuntuvat innostuvan tummista väreistä kynsilakoissa, mutta mä pysyttelen uskollisena hempeille sävyille. Etenkin kolme vasemmanpuoleista ovat ehdottomia tämän hetken suosikkeja! Mulle tärkeintä kynsilakassa on kivan sävyn lisäksi se että se a) kuivuu nopeaa b) levittyy tasaisesti. Ja näissä nuo kaikki kriteerit yhdistyvät. Tosin, kestävyys ei näissä ole kauhean hyvä, mutta se ei mua haittaa, sillä haluan kuitenkin vaihtaa väriä niin usein.

Siinä mun pieni datausnurkka. Tuossa on tullut aika paljon istuttua viime aikoina. Niin tentteihin lukiessa (jos ei tarvi tehdä muistiinpanoja) kuin Netflixiä tapittaessa. Aloitettiin Miran kanssa katsomaan uutta ja monen kehumaa sarjaa, Narcosia. Se kertoo huumeparoni Pablo Escobarin elämästä ja on tavallaan todella mielenkiintoinen, mutta samalla aika järkyttävä. En oikein tiedä mitä mieltä olisin - ehkä muutaman jakson jälkeen selviää jäänkö koukkuun.

Nyt mä siirryn laittamaan ruokaa ja sitten pikku hiljaa kohti koulua ja tenttiä, iiks!

4 kommenttia:

 1. Saisko tästä sun blogista mobiiliversioo, olis kivempi lukee puhelimella :) sen saa asetuksista niin et skaalaa autonaattisesti oikeen kokoseks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs ollut edes tullu ajatelleeksi! Kävin vaihtamassa, toivottavasti nyt toimii paremmin :)

   Poista
 2. Mitä teidän oville oli tapahtunut :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään kummempia - muutettiin tosiaan uuteen kämppään nyt syksyllä ja todettiin heti alkajaisiksi että parvekkeen ovi +eräs toinen ovi ei oikein mee kunnolla kiinni :D

   Poista