s

s

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

VIIKONLOPPU TURUSSA


Moikka! Takana on kiva vapaaviikonloppu Turussa. Lauantaina oli mummun siskon 70-vuotissynttärit, joiden jälkeen lähdettiin Emman, Jamin ja Jannen kanssa katsastamaan Turun iltamenot. Kunnon pariskuntailta! Käytiin Alvarissa, Pub Niskassa ja Bar 4:ssä. Illan aikana tuli pelattua matsi Aliasta, Trivial Pursuitia ja Besserwisseriä, sekä kumottua pari pulloa viiniä ja syötyä aivan törkeän hyvää pizzaa (Björklund gluteenittomalla pohjalla!!).

Nyt ollaan takaisin Seinäjoella ja pitäisi alkaa valmistautumaan uuteen työviikkoon. Elikkäs aikaisin nukkumaan. Palaillaan!

5 kommenttia:

 1. Missä oot töissä? Olis myös kiva kuulla millaisia kesätyömahdollisuuksia lääkisopiskelijoilla on (jopa ihan omana postauksena)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon laboratoriohoitajana eli otan pääasiassa verinäytteitä! Katsotaan teenkö postausta aiheesta, sillä työmahdollisuudet ovat niin laajat ja riippuvat pitkälti suhteista ja aiemmasta koulutuksesta :-D Mutta jos nyt tähän joitakin mahdollisuuksia luettelen niin 1. vuoden jälkeen voi olla esim. hoitoapulaisena tai apteekissa teknisenä apulaisena (hyllyjen täyttö yms.) 2. vuoden jälkeen labrahommat ja esim. mikrobiologian amanuenssuuri. 3. vuoden jälkeen monet tekevät kirurgian, sisätautien tai radiologian amanuenssuureja :) Kuten sanottua, niin suhteilla voi päästä jopa ekan vuoden jälkeen amanuenssiksi/lääkäriharjoittelijaksi.

   Poista
 2. Ootteko paljon tekemisissä vironkielisen linjan lääkisläisten kanssa? Oletko tutustunut yhtään paikallisiin tai muihin kuin lääkisopiskelijoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla juurikaan missään tekemisissä virolaisten kanssa. Meillä on kyllä yksi semmoinen virolainen luokka, jonka kanssa ollaan vietetty jonkin verran (=vähän) aikaa.Toki kaikki riippuu omasta aktiivisuudesta, mutta yleisesti koulu pitää meidät "erillään" :D Itse olen kokenut, että suomalaiset kaverit riittävät ja sen vuoksi ei vaan oo tullut nähtyä sitä vaivaa että hankkisi ystäviä koulun ulkopuolelta. :)

   Poista
  2. Unohtui vielä että on meillä vuodessa muutamat koko lääkiksen yhteiset bileet! Mutta siihen se tekemisissä olo melkein rajoittuukin :D

   Poista