s

s

maanantai 22. kesäkuuta 2015

MÖKILLÄ

Moikka! Lähdettiin Jannen kanssa juhannukseksi meidän mökille kaupunkia pakoon. Saunottiin niin savusaunassa kuin tavallisessakin, lueskeltiin, grillattiin ja syötiin herkkuja. Ja vaan oltiin. Tosi rentouttava juhannus tällä kertaa. :-) Sunnuntaina palattiin Seinäjoelle ja tänään aloitinkin jo kesätyöt sairaalalla. Ensimmäisen perehdytyspäivän jälkeen mukavalta vaikuttaa!

5 kommenttia:

 1. Onko hyviä kirjavinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ehtinyt viime aikoina lukemaan ainoatakaan kokonaista kirjaa, mutta tällä hetkellä kesken oleva Villijoutsenet vaikuttaa hyvältä. Siitä olen myöskin muilta kuullut kehuja :)

   Poista
  2. Suosittelen Andrew Solomin kirjaa Noonday Demon - Atlas of Depression

   Poista
 2. Milloin hankitte omat stetoskoopit? Teittekö koulusta jonkun yhteistilauksen vai miten? :D Entä miten nykyään kolmosvuoden klinikka sun muu kun opetus on englanniksi, oliko joskus puhetta että vitosvuottakin voisi suorittaa Suomessa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteisesti Orion on lahjoittanut uusille ekaluokkalaisille stetoskoopit. Ja tosiaan, meilläkään ei oikein vielä ole tietoa miten kaikki aiotaan järjestää englanniksi kolmannesta vuosikurssista eteenpäin, se jää nähtäväksi...:) Tämän hetken tietojeni mukaan kuudes vuosi on kokonaan harjoitteluja, ja ne voi suorittaa Suomessakin. Viides vuosi suoritetaan käsittääkseni edelleen Tartossa.

   Poista