s

s

lauantai 2. toukokuuta 2015

VAPPU


Täällä vappuaatto sujui melko rauhallisesti muutaman kaverin kanssa. Kilisteltiin vähän, syötiin paljon ja vaihdettiin kuulumisia. Toivottavasti teilläkin oli mukava vappu! :-)

Maanantaina olisi lähtö takaisin Tarttoon, enkä pistä kyllä yhtään pahitteeksi. Ikävä rutiineja. Täälläkin on kivaa ja on ihana nähdä perhettä, mutta välillä meinaan kuolla tylsyyteen. Olen tottunut siihen, että koko ajan on aika kiire ja jotakin tekemistä, mutta nyt mulla on  ollut suunnitelmia vain muutamaksi tunniksi joka päivälle. Koulujuttuja olen yrittänyt vähän tehdä, mutta ei niihinkään pysty kunnolla keskittymään. Ja kaikki oleellinen materiaali on tietenkin Virossa. :-D Haha kauhea valitus. On täällä kivaakin ollut! Eilen pelasimme biljardia siskon ja tämän poikaystävän kanssa, tänään kävin kahvilla ystävän kanssa ja nytkin istun tässä vatsa täynnä itsetehtyä sushia Trivial Pursuitia pelaten.

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja oijoi kun sais itteki aikaseks nikkaroida sushia taas piiiitkästä aikaa! :)

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Munkin viime sushintekokerrasta oli jo muutama vuosi...Mutta ei se loppujen lopuksi kuitenkaan niin vaikeaa ole. :-)

   Poista
 2. taisi vain olla ikävä Jannea!

  VastaaPoista