s

s

perjantai 22. toukokuuta 2015

LOPPU HÄÄMÖTTÄÄ

Moikka! Tässä olisi nyt sellainen tilanne, että koulua on tältä keväältä jäljellä enää yhden fysiologian praksin ja kolmen lopputentin verran. Käytännössä koulua ei enää ole, mutta aika kuluu biokemiaa, mikrobiologiaa ja fysiologiaa opiskellen. Enää pieni (tai vähän suurempi) rutistus ja 16.6. kesälomalle. Heti juhannuksen jälkeen aloitankin työt Seinäjoen keskussairaalan laboratoriossa. Jänskää! Nyt pikaisesti jakoon muutamat kuvat viime ajoilta ja sitten takaisin lukemaan.

Vappuilua Lauralla. Liskokin on aika muikeena!

Vapun jälkeen Tarttoon palatessani mulla oli Helsingissä muutama extratunti aikaa ennen lennon lähtöä. Käytin sen ajan shoppailuun, tietysti.

Emajoen rannassa pienellä kävelyllä. Tuolla on kyllä niin ihanan näköistä, eikös? / Autoiluselfie

Meillä oli keskiviikkona viron suullinen eksami, ja nyt ollaankin (pitäisi olla) sitten B2-tasolla. Kotimatkalla oli pakko napata kuva sillalta Raekoja Platsin suuntaan :-)

Eilisaamuna meillä oli mikrobiologian viimeinen kontrolltöö (=välikoe), aiheena pääasiassa virukset. Kuvassa on monivalintakirja, jonka avulla harjoittelemme eksamiin. Siinä tulee nimittäin olemaan vaikea monivalintaosa, jossa on vastaavanlaisia kysymyksiä kuin tässä kirjassa. / Tänään aamulla käväisin Biomeedikumilla tapaamassa joukkoa suomalaisia opinto-ohjaajia. Kertoilin vähän täällä opiskelusta ja omista kokemuksistani. :-)

Pari viikkoa sitten osallistuin yhden lauantai-iltapäivän kestävälle minikurssille, jonka aiheena olivat suturointi eli haavan ompelu (kuvassa), polven tutkiminen ja ensiapu, kanylointi sekä lääkärinlausuntojen ja -todistusten kirjoittaminen. Helppo opintopiste! / Tänään on ollut aivan ihana sää, tekisi mieli vaan hillua pihalla koko ajan.

4 kommenttia:

 1. keväinen tunnelma jo tässä postauksessa tsemppiä vielä loppurutistukseen.Nuo maisemat Ema-joen varrella ovat mykistävän upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Emajoki on munkin lemppari 8)

   Poista
 2. Ihania maisemia sieltä! Tsemmpiä loppukokeisiin!

  VastaaPoista