s

s

perjantai 24. huhtikuuta 2015

TORSTAI KANSSANI


7.45 Herätys. Harjaan hampaat ja hoidan muut aamutoimet.
8.00 Syön pienen aamiaisen ja käynnistän tietokoneen. Koska en keskiviikkona ehtinyt, tarkistan mikrobilsan esseen mahdollisilta virheiltä ja lähetän sen eteenpäin. Lueskelen vielä muutamat blogit samalla.
8.45 Pyöräilen lähisalilleni. Tällä kertaa vuorossa on selkä, hauis ja vatsat. Teen Venla Savikujan vatsatreenin ja voin suositella - tehokas on!
10.00 Treeni tehty. Lähden kotiin päin.10.10 Kotona. Laitan pesukoneen päälle ja painun suihkuun. Kuivaan hiukset ja meikkaan.


10.50 Alan laittaa ruokaa samalla suoristaen hiuksia. :-D Alkaa tuntua, että tulee kiire.
11.10 Ruoka on valmista. Syön.


11.20 Pyykinpesukone piippaa, joten laitan pyykit kuivumaan ja ajastan samalla seuraavan koneellisen niin, että ohjelma on valmis kun tulen koulusta. Pakkaan koululaukun ja selaan somea.


11.55 Bussipysäkillä. Juuri sopiva ajoitus -ehdin odottaa ehkä minuutin.
12.15 Health promotionin luento alkaa. Aiheena on physical activity. Ihan mielenkiintoinen aihe, mutta silti meinaa keskittyminen herpaantua yhdellä jos toisella.
13.45 Luento loppuu. Sovitaan Miran ja Marin kanssa, että he tulevat luokseni katsomaan mun "kirppari"vaatteet ja sitten mennään kahville.


14.20 Mun luona. Tyhjään pyykkikoneen. Vedetään hirveä kasa vaatteita esille ja tytöt alkavat pengastaa. Muutamat vanhat vaatteet ja kengät löysivät uuden hyvän kodin, mutta paljon vielä jää. 


15.30 Kävellään Marin kautta Werneriin.


16.00 Wernerissä. Valitaan kakut ja kahvit ja siirrytään pöytään. Olen muuten huomannut, että minulle ei oikein gluteeni sovi, mutta Werneristä löytyy myös muutamia gluteenittomia vaihtoehtoja, jotka on merkitty keltaisella ympyränmuotoisella tarralla. :-)


17.20 Kuumimmat juorut on nyt jaettu (:D) ja lähdetään kotiin päin. Fysiologia kutsuu.


17.40 Kotona. Korjaan kuivuneet pyykit ja teen "ei mitään" eli hukkaan aikaa johonkin turhaan kännykän selaamiseen. Luen fysiologiaa ja syön päivällistä. Aloitan Riikan reissulle pakkaamisen.
21.00 Janne tulee yöksi. Se syö, mutta minulla ei ole nälkä. Ollaan väsyneitä, joten mennään pian nukkumaan. Tosin sitten kun pitäisi nukkua, tulee nälkä eikä enää edes väsytä. Perus minä :D 

Sellainen torstai! Ei mikään mun perus päivä, koska koulua oli tosi vähän ja muuta tekemistä normaalia enemmän. (Normipäivä menee suunnilleen näin: olen koulussa n.4-6h, tulen kotiin, saatan käydä treenaamassa, syön, opiskelen ja menen nukkumaan...) Mutta kivaa että välillä ehtii tehdä paljon kaikkea kivaakin. :-)

4 kommenttia:

 1. Näitä lisää! Koko viikko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit! Tässä oli hirveä työ laittaa joka tekeminen ja kellonaika ylös, joten voi olla etten jaksaisi koko viikkoa :D Mutta ilman muuta voin tehdä näitä kuitenkin aina silloin tällöin. :-)

   Poista
 2. Mielenkiintosia postausia ja kivaa ku näitä on tullu näin usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla. :-) Yritän pitää tahtia yllä!

   Poista