s

s

maanantai 2. helmikuuta 2015

KUULUMISIA

Hyvää helmikuun toista! Mun loma on mennyt ihan hirveää vauhtia eteenpäin ja nyt aletaankin lähestyä sen loppua. Vielä tämä viikko on lomaa, mutta päätin lähteä Tarttoon jo huomenna. Kyllä sinne onkin jo ollut ikävä. Anyways, palataan vielä vähän ajassa taaksepäin, sillä reissujuttujen lisäksi ei ole tullut hirveästi päiviteltyä tätä blogia. Vaikka luulisi, että lomalla sitä aikaa on...:-D

Kollaasit

Matkattin uudenvuodenaattona Helsinkiin kavereiden kanssa, shoppailtiin ja käytiin syömässä ennen illan menoja. / Aloiteltiin isossa sviitissä, jonka ystäväni olivat varanneet. / Ikkunoista oli kivat maisemat keskustaan... / Päällä mustaamustaa. Meidän ilta meni aika suunnittelemattomasti. Mentiin aluksi Circukseen, johon meillä oli ennakkoliput. No, siellä oli suoraan sanottuna aika tylsää ja vähän porukkaa, joten siirryttiin sitten vuodenvaihteessa Namuun. No se sitten taas oli ihan liian täysi! Haha. No oli kiva ilta kuitenkin!

965TOGQJ1

Sitten tuli Arabiemiraattien reissu. Tässä "freesinä" lennon jälkeen... Mulle yölennot on aika pahoja. Kuka niillä muka nukkuu?! / Pönkki polskimassa. / Näkymät hotellin kattoaltaalta. / Vielä yksi allaskuva heh.

965TOGQJ

Pian lomamatkan jälkeen kävin tekemässä reilun viikon sijaisuuden yläasteella. Tykkään tuosta hommasta joka kerta vähän enemmän! / Yksi mun lempparipaikoista Seinäjoella on espanjalaistyylinen Tapas Bar Café Olé. Ollaan nyt muutaman kerran se testattu kavereiden kanssa ja olen erittäin vakuuttunut. / Ennen lääkisristeilyä ehdin treffata Elenaa Helsingissä. Käytiin syömässä Johdossa salaatit ja pastat. / Vanki ja Cruella de Vil!

Viime  viikonloppu puolestaan kului mökillä muutaman luokkakaverini kanssa. Saunottiin, uitiin (lumihangessa), pelattiin korttia sekä Trivial Pursuitia ja käväistiin Porissakin. Oli ihana viikonloppu ja kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa. Huh, tuntuu kyllä että nyt viime aikoina on tullut oltua aika paljon menossa. Ihanaa kyllä, että on paljon tekemistä :-) Nyt mun täytyy rientää tekemään viime hetken pakkailuja. Palataan Tarton puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti