s

s

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

HELLO THERE

Piti oikein tsekata viime postaus, että missäs sitä mennään täällä blogin puolella :-D No, täällä Tartossa on siis majailtu nyt kolmisen viikkoa ja tekemistä on riittänyt. Ei niinkään koulun suhteen - tähän kolmeen viikkoon on mahtunut nimittäin vain yksi tentti, fysiologian excretion&metabolism. Eikä lähitulevaisuuskaan ihan pahalta näytä. Pähkinänkuoressa olen (ottanut kuvia kun olen)...

1. Syönyt poikaystävän tekemiä aamiaispannareita. Eikä mitään banaani-kananmunaversioita (vaikka nekin kyllä ovat ihan jees) vaan ihan oikeita ameerikkalaasia! 2. Pukeutunut pitkästä aikaa hameeseen. Voii tulisipa jo lämpöisemmät säät niin pääsisi käyttämään kaikkia kevätvaatteita ja BALLERINOJA *sydänsilmäemoji*

3. Kokeillut uusia reseptejä (ja kuvausrekvisiittaa - huom. Lääkärilehti Cosmon tilalla). Mm. tämä thaityyppinen linssikeitto ja pestokanapasta olivat aika onnistuneita. Kyllä musta vielä tulee kokkikolmonen! 4. Testannut Kaubamajan uuden sushipaikan - Sushimeistrid. Iso peukku sille!

5. Tehnyt muutaman kävelylenkin kirpeässä pakkasessa Toomemäellä. 6. Käynyt vihdoin ja viimein katsomassa Tartossa vuosittain järjestettävät Miss Valentine -voimistelukisat. Vitsit kuinka kaipaankaan tuota lajia!

Muuten sitten olen treenaillut ihan kivasti (en niin kivasti että leuanvetotavoitteen suhteen olisi edistytty), syönyt liikaa kakkua (suoraan hab... eikun kylkiin), hiukan opiskellut, katsonut pari leffaa sekä viettänyt aikaa kavereiden ja poikaystävän kanssa. Meillä oli juuri pidennetty viikonloppu pe-ti, sillä eilen täällä juhlittiin Viron itsenäisyyttä ja saatiin sitten maanantaikin samaan syssyyn vapaaksi. Suuri osa luokkakavereista lähti tilaisuuden tullen Suomeen, mutta minä jäin tänne ja sainkin pikku karvakasan hoidettavakseni :-) Nyt on koulua takana yksi päivä ja huomenna taas muutaman oppitunnin jälkeen alkaa viikonloppu. Ajjaaai kelpaa!

4 kommenttia:

 1. Onko sun poikaystävä minkä maalainen? Miten tutustuitte? Tykkään sun blogista ihan hirmusesti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :) Hän on myös suomalainen ja ollaan tutustuttu TaSLOn kautta!

   Poista
 2. Tällaset postaukset on tosi kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tykkäät! Musta näitä on myös tosi kiva tehdä :-)

   Poista