s

s

torstai 1. tammikuuta 2015

UNITED ARAB EMIRATES

Hyvää vuoden 2015 ensimmäistä päivääToivottavasti kaikkien uudenvuoden juhlinta sujui mukavasti. Itsestäni en voi varmasti sanoa, sillä tämä postaus on etukäteen kirjoitettu ja ajastettu nyt julkaistavaksi! Tämän päivän hengailen Helsingissä ja näen Tartu-ihmisiä, huomenna puolestaan suuntaan Helsinki-Vantaalle, josta lennämme perheeni kanssa Dubaihin. Dubaissa lomailimme muutamia vuosia sitten, joten se ei ole lopullinen kohteemme - sen sijaan ajamme sieltä vielä reilun tunnin Omaninlahden puolelle Fujairahiin. Kyseessä on ilmeisesti aika hiljainen paikka, mutta tällä kertaa halusimme jotain muuta kuin suurkaupungin vilskettä. Meillä on kuitenkin tarkoitus käydä Dubaissa viikon aikana 1-2 kertaa :-) 

Kuvat on otettu kaksi vuotta sitten Singaporessa - tosin nämä voisivat olla yhtä hyvin Dubaissa kuvattu, aika samalta maisemat näyttivät (muistaakseni) myös Burj Khalifan huipulta.

Muttamutta, palaillaan reilun viikon kuluttua reissujuttujen kera!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Osaatkos sanoa, montako kuukautta Tartossa on lääkiksessä lomaa? Eli joulu- ja kesäloman pituudet ja moneltako kuukaudelta saa opintotukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kesäloma alkaa suunnilleen kesäkuun puolessa välissä (riippuen siitä kuinka tenttipäivät saadaan sovittua) ja loppuu syyskuun alussa. Joululoma alkaa noin viikko ennen joulua ja kevätlukukausi helmikuun toisesta viikosta. Tammikuun aikana on normaalisti tarkoitus suorittaa kurssien lopputentit, mutta me ollaan aina saatu ne siirrettyä jo joulukuulle lomaa pidentääksemme :) Opintotukea saa opiskelukuukausilta syys-kesäkuu, eli 10 kuukaudelta.

      Poista