s

s

torstai 15. tammikuuta 2015

TAVOITTEITA VUODELLE 2015

Uhosin vielä viime vuoden lopussa ja tämän kuukauden alussa, että minähän en kyllä tee mitään uudenvuodenlupauksia. Niillä on huono maine - eivät ne kuitenkaan pidä. Nyt, kun minulla on ollut aikaa mietiskellä, olen kuitenkin tullut vähän toisiin ajatuksiin. Siispä, tänä vuonna aion:


1. Elää täysillä ja kokea paljon uusia asioita.
Haluan nauttia elämästä, viettää paljon aikaa sekä vanhojen että uusien ystävien kanssa, matkustaa itselleni tuntemattomiin paikkoihin, ylipäänsä kokeilla uusia asioita, rakastaa ja olla rakastettu. 2. Liikkua pois omalta mukavuusalueeltani.
...yhä enemmän. Uskon, että tässä piilee avain edelliseen kohtaan. 
3. Opetella aloittamaan lukeminen ajoissa ennen tenttiä. 
Minulla on aika paha tapa jättää opiskelu viime tippaan. Yleensä pari päivää ennen tenttiä paahdan asioita kauheaa vauhtia eteenpäin - seurauksena kuolemanväsy, jäätävä niskajumi ja päänsärky. Edistystä kuitenkin oli havaittavissa jo ennen joulua, kun aloitin lukemaan immunologian tenttiin melkein kaksi viikkoa etukäteen! Nyt asetan siis itselleni tavoitteeksi opiskella kurssien alusta asti pikkuhiljaa ja aina vähän kerrallaan. Uskon että näin asiat jäisivät itselläni myös paremmin muistiin. En odota mitään yhtäkkistä muutosta, mutta hiljaa hyvä tulee.


4. Huolehtia entistä paremmin terveydestäni.
En aio ryhtyä mihinkään pussikeittodieeteille, tipattomalle tammikuulle, kuntokuurille, tai mihinkään muuhunkaan vastaavaan. Sen sijaan aion satsata erityisesti pidempiin ja hyvälaatuisempiin yöuniin, säännölliseen treenaamiseen sekä monipuolisempaan ja terveellisempään ravintoon. Mielestäni terveelliseen elämään kuuluvat kuitenkin silloin tällöin myös hyvällä omallatunnolla laiskottelu ja herkuttelu :-)5. Vahvistaa itsetuntoani.
Yleensä olen ihan tyytyväinen itseeni, mutta olen löytänyt itsestäni muutamia sisäisiä ja ulkoisia piirteitä joista en kovinkaan pidä. Joitakin asioita pystyy korjaamaan, toisia ei. Ne piirteet, joita ei voi muuttaa, täytyy oppia hyväksymään. Haluan olla ylpeä itsestäni ja oppia luottamaan itseeni paremmin. Olla pelkäämättä virheitä. Siinäpä viimeinen tavoitteeni tälle vuodelle.


kuvat weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti