s

s

maanantai 12. tammikuuta 2015

GLOBAL VILLAGE

Nyt on sitten kotiuduttu reissusta. Fujairah osoittautui aiempien tietojen mukaiseksi, aika hiljaiseksi paikaksi. Siellä oli asukkaita noin 50 000, mutta kaupungin kaduilla ei paljon liikettä näkynyt. Turisteja ei missään :-D Fujairahissa oli muutamia pienempiä ja suurempia ostoskeskuksia, joissa paikalliset näyttivät viettävän aikaa. Päivisin pääasiassa otimme aurinkoa hotellin altailla ja iltaisin sitten lähdimme tutkimaan kaupunkia (ostoskeskuksia). Eräänä iltana kuitenkin lähdimme allashengailujen jälkeen kohti Dubaita ja Global Villageä.


Matkaa oli reilun tunnin verran. Noin puolessa välissä kuskimme ehdotti pieniä kuvailuja tien sivussa. Miksipä ei!


Global Village oli suurimmalle osalle meidän porukastamme tuttu viime reissulta. Kyseessä on valtava viihdealue, josta löytyy paljon ruokapaikkoja, huvipuisto/tivoli (+muuta viihdykettä) sekä 31 eri maan paviljonkia tuotteineen. Paikka on niin suuri, että siellä saa kyllä helposti kuusi tuntia kulumaan.


Global Village on mielestäni oikein kiva paikka viettää iltaa. Alue on auki neljästä yömyöhään asti - ihmismäärä kasvaa pimeän kanssa yhtä aikaa. Kahdeltatoista oli vuorossa ilotulitukset ja suihkulähde-valoshow :-)

Te jotka matkaatte Dubaihin, suosittelen käymään Global Villagessä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti