s

s

tiistai 23. joulukuuta 2014

TASLON VUOSIJUHLAT

Throwback Tuesday eli takaisinheitto TaSLOn vujuihin! Vuosijuhlathan järjestettiin marraskuun puolessa välissä, joten voisin sanoa olevani nyt vähän myöhässä tämän suhteen. Nyt kuitenkin tekemisen puutteessa tuli kaiveltua netin syövereitä ja sain vihdoin käsiini juhlakuvat! Tilaisuuteen oli palkattu muutama valokuvaaja (Fotograaf Kairi Naha), joten kaikki kunnia näistä otoksista menee heille :-)


Kaunis valkoinen sali, jossa pääjuhla pidettiin

Kaverikuva :-)

Ruokapuoli oli juhlissa enemmän kuin kunnossa, ainakin pöytäseurueeni mielestä tarjoilut olivat todella, todella onnistuneet! Alkuruokana oli kuvassa näkyvä vuohenjuustohärpäke, pääruoakana vihanneksia murean lihan kera (maistuivat hienommalta kuin miltä omasta päästäni keksityt nimet kuulostavat :-D) ja jälkiruoaksi kolmen suklaan marmorikakkua.

Jos vuosijuhlien pääjuhlaa pitäisi kuvailla lyhyesti, niin istuimme pöydissä hienosti selkä suorassa ja kyynärpäät poissa pöydiltä, kuuntelimme puheita ja seurasimme muuta ohjelmaa, lauloimme, söimme ja joimme. Eli toisin sanoen ne olivat kuin hienostuneet sitsit.

Jatkot järjestettiin Feel Good -ravintolassa, jossa juhliminen jatkui rennommissa merkeissä aamun pikkutunneille saakka :-) Mukavat juhlat tälläkin kertaa takana, seuraavia odotellessa!

2 kommenttia: