s

s

torstai 18. joulukuuta 2014

LOMALAINEN TÄÄLLÄ MOI

Hihii kuten otsikosta kuuluu, meitsi on lomalla! Syyslukukauden vipat pari viikkoa olivat tosi kiireisiä, kuten viimeksi kerroinkin. Nyt syksy on kuitenkin pulkassa ja epidemiologiaa&biostatistiikkaa lukuunottamatta kaikki tulokset ovat tulleet. Oon ihan tyytyväinen arvosanoihin ja no pääasiahan on, että ei tarvitse lähteä uusimaan mitään tammikuussa lahden toiselle puolelle (uskallan olettaa, että epidemiologia meni läpi :D)! 


Noihin vipoihin viikkoihin kuului kyllä onneksi vähän muutakin kuin opiskelua. Muun muassa...


TaSLOn pikkujoulut! Kiersimme samassa kerrostalossa asuvien taslolaisten kämppiä ja suoritimme niissä erilaisia rasteja: Suomi-aiheisten piparien leipomista, Mario kartin peluuta, Huojuva torni -juomapeliä ja anatomisten rakenteiden nimeämistä luurangosta. Siitä jatkoimme keilaamaan ja sen jälkeen vielä syömään. Ilta ei omalta osaltani (eikä ilmeisesti monen muunkaan) kovin pitkäksi päässyt venymään, koska aamulla oli herättävä lueskelemaan viimeisiä tenttejä varten. / Maanantaina käytiin lukukauden loppumisen kunniaksi hienostelemassa La Dolce Vitassa, ja sen jälkeen mentiin Kelleriin yksille (tai parille). Nämä olivat samalla myös hyvän luokkakaverini läksärit, sillä herra lähtee joulun jälkeen katsomaan kuinka Kuopiossa opiskellaan lääketiedettä. Niin haikeaa! 


Raatihuoneentorin joulutunnelmaakin tuli käytyä muutamaan otteeseen ihastelemassa. Tuossa jättimäisessä joulukuusessa oli lapsien kirjoittamia kirjeitä, joita kävin vähän lueskelemassa. Eräässä kirjeessä pikkutyttö toivoi maailmanrauhaa ja parempaa veljeä :-D Pääsin myös balettiin ensimmäistä kertaa elämässäni!! Käytiin katsomassa jouluinen Pähkinänsärkijä :-)


Eilen sitten palasin kotiin Seinäjoelle ja nyt olisi pitkä loma tiedossa, sillä koulu alkaa vasta helmikuun toisella viikolla. Sain englanninopettajan sijaisuuden yläasteelle viikon ajaksi tammikuun puolessa välissä, mutta muuten aion ottaa vaan rennosti ja tehdä kaikkea, mistä piti tinkiä opiskeluiden takia. Ja on tässä jo kaikkea pientä suunniteltuna ja sunnitteilla, joten ehkä en tylsisty kuoliaaksi ;-)

4 kommenttia:

 1. Onpa siellä kaunista ja jouluista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi tori on aivan mahtava! Tänä vuonna sinne oli kyllä tungettu hitusen liikaakin koristusta omaan makuuni... :-D

   Poista
 2. Pystyykös sitä noin vaan vaihtamaan lääkistä Tartosta Kuopioon? Luulin, että suomalaisistakin kaupungeista on mahdotonta vaihtaa toiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pysty! Kaverini kävi normaalisti pääsykokeissa jne :)

   Poista