s

s

maanantai 10. marraskuuta 2014

SUOMI-VISIITTI

Moimoimoi! Viime postauksen jälkeen olenkin jo ehtinyt pyörähtää Suomen puolella. Enkä itse asiassa edes vain pyörähtää, sillä lähdin jo keskiviikon aamupäivälennolla ja takaisin tulin sunnuntai-iltana. Aluksi tarkoitus oli suunnata suoraan Seinäjoelle, mutta päätinkin ensin lähteä Turkuun siskon luokse ja sitten vasta kotikotiin.


Kävimme siskoni kanssa heti alkajaisiksi herkullisilla salaateilla Smo&Frossa ja kiertelimme vähän kauppoja. Ehdin myös tavata Turussa opiskelevaa ystävääni, piitkästä aikaaEnsilumestakin (räntäsateesta) pääsimme vihdoin "nauttimaan".


Torstaina osallistuin siskoni ainejärjestön superhero-sitseille. Sitseillä kun ei haittaa vaikkei tunnekaan oikeastaan ketään! Ja hauskaa oli jälleen kerran. Nämä sitsit olivat aika jännät siinäkin mielessä, että niille osallistui paljon vaihtareita, ja siksi monista lauluista oli tehty englanninkieliset versiot :-)

Perjantaiaamuna lähdin junailemaan Seinäjokea kohti. Viikonlopun ohjelmassa oli kotona chillailua, mummulassa käyntiä ja ystävän 20-vuotissynttäreitä, joiden kunniaksi lähes koko kaveriporukka oli taas koollaNyt täällä sitten kärsitään vakavasta univajeesta. Ei kyllä haittaa, sillä tää pidennetty viikonloppu oli ihan mahtava. Niin harvinaista herkkua käydä kotona ja nähdä kaikki rakkaat. Koulunkaan puolesta univelka ei haittaa, sillä pariin viikkoon ei ole (ainakaan tällä hetkellä) tiedossa ainuttakaan tenttiä. Wihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti