s

s

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

MY WEEKEND

Terkkuja sohvanpohjalta! En kai oo ainoa, jolle sunnuntait tarkoittavat löhöilyä ja koomailua? Näin on lähes poikkeuksetta. Tänään olen herännyt klo 12, jonka jälkeen tietokoneen ruudulta on pyörinyt Vampyyripäiväkirjoja nonstoppina. Vielä olisi yksi kotitehtävä tekemättä, kun nyt vain saisi irroittauduttua tästä kierteestä :-D Ehkä seuraavan jakson jälkeen...


Perjantaina tosiaan käytiin Niinan kanssa syömässä Kapriisissa, joka on yksiä mun lemppariravintoloita täällä Tartossa. Syötiin pääruoat kokiksen kera ja vielä jälkkäriksi kakut, eikä koko satsi rokottanut lompakkoa kuin kympin verran. Gotta love Tartu :-D Katsottiin myös The Wolf of Wall Street ja täytyy sanoa, että vähän petyin. Leffan olisi voinut tiivistää puoleen, sillä siinä oli paljon turhaa. Kolme tuntia on mielestäni muutenkin ihan liikaa lähes mille tahansa elokuvalle :-D No oli kiva kuitenkin nähdä omin silmin mistä on niin paljon puhuttu.


Tää biisi on pyörinyt mun TOP 10 -soittolistalla jo monen monta vuotta eikä loppua näy!


Myös lauantain sitseillä oli ihan huippukivaa! Jos (kun) joku ei tiedä, niin sitsit on siis pohjoismaalainen akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään ja juodaan ja johon kuuluu paljon sääntöjä mm. taputtamisen sijaan kolistellaan pöytää, pöydästä ei nousta muuten kuin vessatauoilla ja mahdollisesta myöhästelystä seuraa rangaistuksia, juomalauluja, puheita jne. Monesti sitseillä on myös jokin teema, esimerkkinä vaikka ne toogasitsit, joille minäkin osallistuin viime lukukautena. Tällä kertaa meillä oli pukukoodina smart casual. Eli mekko päälle! Sitseissä parasta on musta se, että niillä pääsee aina tutustumaan uusiin tyyppeihin, sillä paikat on jaettu järjestäjän toimesta, eikä siinä vieressä useinkaan ole niitä parhaita kavereita (ellei niin toivo erikseen). Tälläkin kertaa tutustuin pariin uuteen tyyppiin ja meillä oli tosi hauskaa! Seuraavia sitsejä odotellessa.

Nyt siirryn takaisin Vampyyripäiväkirjojen ääreen odottamaan opiskelukärpäsen puremaa. Hyvää sunnuntaita kaikille

2 kommenttia:

  1. kuvasi eivät näkyneet vimeisissä blogeissa, mistähän se johtui?Kamerasta vai? mukavaa syyslomaa kun saat kotopuolen vieraat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, turhauttaa!! Ei johdu kamerasta vaan tuosta kuvapalvelusta mihin oon ladannu kaikki kuvat...toivotaan että ne palautuis näkyville :s Ja kiitos, sinne myös :-)

      Poista