s

s

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

LACKING INSPIRATION

Hei taas pitkästä aikaa! Viime postauksesta on aikaa jo yli viikko, mutta mun mielestä on parempi pysytellä hiljaa ja odottaa inspiraation aaltoa ;-D Noh anyway, tässä räpsyjä viime ajoilta.

// I've been lacking inspiration and that's why I've been so quiet lately. I love blogging but sometimes you just have to take some time off and focus on other things :-)
Tämä söpöläinen oli mulla viikko sitten hoidossa viikonlopun yli 

//A week ago I got to look after my friend's dog over the weekend. He's so cute
Löysin täydelliset farkut Mangosta! Sieltä on löytynyt muuten jo monet hyvät farkut tällaiselle tappijalalle :-D Monesti kun ne lahkeet tuppaavat olemaan kymmeniä senttejä liian pitkät.

//Found this perfect pair of jeans from Mango!
Kesällä luin siskoni kirjahyllystä löytyneen kirjan, nimeltään The Lying Game. Etsiessäni netistä tietoa teoksen jatko-osista, sain selville, että sarjasta on tehty telkkariohjelma! No minähän sitten otin ja koukutuin siihen täysin. Tuotantokausia oli vain kaksi, mikä oli tietysti ihan syvältä :-D No mutta suosittelen katsomaan tätä, jos perus Gossip Girl, Pretty Little Liars ja kumppanit iskevät.

// If you're looking for new TV-shows to get addicted to, here's one: The Lying Game. It's a bit like Pretty Little Liars and Gossip Girl.
Päärynäsorbetti kahdelle: ½ banaani, 1 päärynä, ½ avokado, n. 1dl pakastemangokuutioita. Banaani ja päärynä paloitellaan pakasteeseen reiluksi tunniksi, minkä jälkeen kaikki ainekset sekaisin blenderissä tai sauvasekoittimella.

// Pear sorbet ingredients for two: ½ banan, 1 pear, ½ avocado, 1dl frozen mango cubes. Slice the banana and pear into pieces and put them into freezer for an hour or two. Then mix all ingredients in a blender. Enjoy!
Ja viimeisenä uusin kokeiluni, Annin blogista löytynyt päärynäsorbetti. Hieman sovelsin omaa versiotani, ja siitä tuli OIKEASTI herkkua. Kannattaa kokeilla!

Koulussakin pyyhkii hyvin, siellä on selkeästi helpompaa kuin ykkösellä. On meillä nytkin kokeita/esitelmiä lähes viikoittain, mutta ei samaan tahtiin kuin viime vuonna. Nyt olisi tiistaina medical biochemistryn koe, joka on oonneksi osittain vanhan kertausta. Myös eestin koe on tiistaina, mutta niitä on jo niin usein, ettei yhtään jaksa stressata. Vaikka enpä mä kyllä muutenkaan oikein stressaa asioista :-) Tuolla meidän eestin opettajalla on muuten sellainen ärsyttävä/oppimisen kannalta todella tehokas tapa, että hän antaa kokeet aina jollekin oppilaalle korjattavaksi, ja viime kerralla nakki lankesi minulle. Opettaja toki itse korjaa kokeet sitten myös jälkeenpäin. Siinäpä sitten viikonloppuna niitä korjailin vajaat kaksi tuntia :-D 

//At school, everything's fine. We have tests/presentations almost weekly, but it's still much easier than last year, wihuuuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti