s

s

lauantai 13. syyskuuta 2014

DINNER AND A MOVIE


Tarton Tasku-keskukseen avattiin ennen kesää uusi ravintola, BabyBack Ribs&BBQ. Paikka on todella kivan näköinen, mutta vasta tänään päätettiin tyttöjen kanssa testata se! 


Mulla tuli paikasta oitis mieleen Seinäjoen Daddy's Diner. Just samantyylinen jenkkiläinen sisustus. Nuo pyöreät pöydät oli kivoja!


Ruokalistalta löytyi ihan laidasta laitaan erilaisia annoksia: pastaa, pizzaa, salaatteja, keittoja, hamppareita, ribsejä jne. Jälkkäreistä kakkuja, pirtelöitä ja smoothieita. Hintataso tosin oli täällä vähän korkeampi mitä Tartossa yleensä!


Me kaikki saimme eteemme superhyvät hampparit!


Tarjoilija toi meille myös tuollaiset arvat, joista saattoi voittaa uuden juoman. Itsellä ei arpaonni (tälläkään) kertaa suosinut :-D


Syömisen ohessa suunnittelimme tulevaa epidemiologian ja biostatistiikan projektia. Enää pitää saada homma paperille niin suunnitelma on valmis!


Namnam hyvää oli!


Päätettiin herkutella oikein pitkän kaavan kautta ja tilata ihan jälkkäritkin!


Ja voi että, näin juustokakun ystävänä tuohon ei voinut pettyä. Haha olin ihan ruokataivaassa. Syömisen jälkeen suunnattiin leffaan katsomaan Lucy. Ei oikeastaan edes tiedetty koko elokuvan juonta, mutta minä ainakin yllätyin positiivisesti. Suosittelen!

Eestin kielikin alkaa sujua jo koko ajan paremmin. Elokuvassakin puhuttiin monissa kohdissa jotakin muuta kuin englantia, joten oli "pakko" lukea tekstityksiä. Ja yllättävää kyllä, tajusin kaiken, jejee! Nyt on muutenkin hyvä fiilis tästä kielen oppimisesta, sillä meillä on vaihtunut eestin opettaja. Ei sillä, että vanhassa olisi ollut jotakin vikaa. Mutta nyt päästiin ihan uudelle levelille :-D Tunneilla ei käytetä mitään muuta kieltä kuin sitä eestiä, ja jo nyt kahden viikon (neljän oppitunnin) jälkeen tuntuu, että on oppinut enemmän kuin koko viime vuonna. Oli kiva myös eilen päästä käyttämään kieltä ihan käytännössä eestiläisten kemuissa. Ei se kieli vielä sujuvasti tule, ei todellakaan, mutta koko ajan parempaan suuntaan. Tavoitteena on puhua mahdollisimman vähän englantia virolaisten kanssa ja joskus sitten pärjätä pelkästään eestillä :-)

// Today I went out for dinner and a movie with my friends. We ended up going to quite a new restaurant in Tasku center, named BabyBack Ribs&BBQ. Our main dishes were delicious so we just had to try those desserts as well. That cheesecake above was a real hit! There's definitely nothing to complain about at that diner. After dinner we headed to the cinema to watch Lucy. It surprised me positively. I don't usually like action movies so much but this one was very good.

Also, I've got a really good feeling about my estonian studies. Our new teacher absolutely knows how to teach! I think I've learnt more in two weeks than last year... Yesterday we took part in a party arranged by Estonians and I'm so proud how well we managed to speak estonian with them. Of course there's still a lot to learn but I'm happy to be able to actually communicate with locals. Even though the communicating is not that good yet :-D

2 kommenttia: