s

s

maanantai 11. elokuuta 2014

GIRLS' NIGHT

Moimoi! Tämän viikonlopun olen ollut töissä Powerparkissa, sillä lupauduin sinne avuksi Power Truck Show -tapahtuman ajaksi. Voipi olla, että eilen oli vihoviimeinen työpäiväni siellä koskaan. Tänä kesänä meillä oli kyllä aivan mahtava työporukka ja yhteishenki, ihania tyttöjäToivottavasti vielä törmäillään!

Lisää ihania tyttöjä suuntasin näkemään heti töiden jälkeen. Oltiin suunniteltu jo pitkään tätä tyttöjen iltaa, johon kaikki pääsisivät. Yhteisen ajan järjestäminen kun on nykyään kovan työn takana töiden sun muiden vuoksi. Kokoonnuimme siis Ellan ihanalle terassille nyyttärimeiningeissä, kuvailtiin pakolliset yhteiskuvat, juteltiin ja naurettiin.

My girls

Illemmalla osa porukasta lähti kotiin nukkumaan aikaisen aamuvuoron takia, mutta muut jäimme vielä pidempään. Kääriydyimme viltteihin, pistimme villasukat jalkaan, pelasimme korttia ja ennustimme niistä, haha. Oli ihan huippuhauskaa♥ 


Enää ei sitten tällä porukalla ehditäkään nähdä tämän kesän aikana, sillä Ässä ja Laura lähtevät Kyprokselle tämän viikon perjantaina, ja me ensi viikon keskiviikkona Kroatiaan, jonka aikana osa ehtiikin jo muuttaa tuleviin opiskelukaupunkeihinsa. Kolmen viikon päästä istun minäkin koulun penkillä... Kesä menee ihan liian nopeaa!

4 kommenttia:

 1. Mitä teidän porukan tytöt opiskelee ja missä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenna opiskelee Jyväskylässä varhaiskasvatusta, Soufi Oulussa kasvatustiedettä (tms.) ja Annika kauppatiedettä samassa kaupungissa. Ansu Vaasassa terveydenhoitajaksi, Jassu täällä Seinäjoella lähihoitajaksi. Ninni on Turun oikiksessa. Ella ja Ässä meinaavat opiskella kans nyt jotakin ns. välivuotenaan ja sitten loput vielä tavoittelevat omia unelma-ammattejaan (tai yrittävät keksiä mikä se olisi :-D)

   Poista
 2. Millaisia unelma-ammattihaaveita muilla on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura haluaa ainakin psykologiksi ja Ella sisustusarkkitehdiksi (vai mikä se oli :'D) :)

   Poista