s

s

tiistai 8. heinäkuuta 2014

IN THE FOREST


Moimoi! Nyt palaan vähän ajassa taaksepäin, kuten vaatetuksesta voikin päätellä ;-) Nämä kuvat ovat yli viikon takaa, kun käytiin Lauran kanssa nappailemassa kuvia. Koska Provinssi jäi tällä kertaa väliin (iso harmitus!), niin asiaa piti ilmeisesti paikata kuvailemalla niissä maisemissa :-D

Koska mulla jäi varmaan ainakin puolet vaatteista Tarttoon, niin muutamat kerrat on tullut podettua aika vakavaa vaatekriisiä. Onneksi täältä kotoa on sitten löytynyt siskon, äidin ja myös itseni aiemmin hylkäämiä vaatekappaleita, jotka ovat, yllättävää kyllä, taas kelvanneet päälle puettavaksi. Muun muassa nuo kengät ja hapsuneule kuuluvat näihin :-) On se kiva joskus tehdä löytöjä omistakin kaapeista!

Nyt mulla alkaa olla neljän päivän vapaat pulkassa ja tänään olisi taas aika palata Powerparkkiin. Itkettää jo tieto siitä, että samalla kun pyörittelen jätskipalloja hikisessä kopissa niin voisin olla nauttimassa ihanasta aurinkoisesta kesäsäästä. Miksi vapaapäivien jälkeen töihin palaaminen on aina yhtä vaikeaa??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti