s

s

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

THE BEST TIME TO HIT THE GYM

...on ehdottomasti mun kohdalla aamu! Tykkään niin paljon, sillä silloin siellä on vähemmän porukkaa ja laitteisiin ei tarvitse jonottaa ja painot ovat vapaina. Ei ole parempaa tapaa aloittaa päivää. Oon niin tyytyväinen, että kaverit sai mut innostettua taas treenaamaan kunnolla! En tiedä kuinka unohdin miten kivaa tää onkaan :-D Ja miten hyvä olo tulee!! Muutenkin tuntuu, että suorituskyky on niin paljon parempi aamulla. Tänäänkin heräsin pirteenä seiskalta salille! Haha, muuten oon kyllä todella aamu-uninen, etenkin kun pitäis mennä kahdeksaksi kouluun... Mihin aikaan te tykkäätte treenata? 

Päätin koota tähän mun tän hetken lemppareimmat treenibiisit! Soittelen näitä kyllä vaan lähinnä salille kävellessäni, sillä paikan päällä FitLife:ssa musiikki soi niin kovaa, että omat musiikit sais kyllä aika lujalle pistää...:-D


Nyt opiskelen vielä vähän parasitologian slide-testiin (suomeksi ehkä joku preparaattikoe? :D) ennen kouluun lähtöä. Meillä on nyt enää muutama kurssi jäljellä, eli koulua ei hirveästi ole. Muun muassa tiistai on tästä lähtien vapaapäivä ja tänäänkin koulu alkaa vasta yhdeltä. Loppueksamit kyllä kolkuttelevatkin jo ovella, joten ei tästä tuntien vähenemisestä silti voi liikaa innostua...:-D Nyt adios!

1 kommentti: