s

s

tiistai 20. toukokuuta 2014

LIFE LATELY

Moimoi! Päätin tulla viihdyttämään teitä taas pienellä puhelinkuvakollaasilla. Vaikka oikeasti mun pitäis olla lukemassa viimeisiin tentteihin... Edellisestä onkin jo kuukausi aikaa, vaikkei siltä tunnu! Menee aika niin nopeasti. Toivottavasti tykkäätte näistä, sillä mä rakastan tehdä näitä omaan blogiin, ja myös lukea muiden omista :-)
1. Päivän asukuva ikkunan kautta melkein kuukauden takaa, kun mummu oli täällä kyläilemässä. Ihana kesäinen päivä vähän kuin turistina! :-D 2. Lauran leipomuksia matkalla kohti vappubrunssia. Nam! 3. Haha mun kännykkä oli vapun jälkeen täynnä ryhmäselfieitä :-D Ikävä näitä tyttöjä 4. Vappuviikolla oli Tartossakin kaikenlaista ohjelmaa. Tässä menossa oli jonkilainen kilpailu(?), jossa kilpailijat laskivat vaijerilla sillalta jokeen :D Nappasin kuvan vasta pahimman ihmispaljouden jälkeen, eikä sitä ryysistä kyllä edes tästä näy...saati sitä vaijeria ja kilpailijoita :-D
5. Kuten ilmeisesti Suomessakin, täällä on ollut todella lämpöiset kelit viime viikonlopusta asti. 30 asteen rajakin jo paukkui jeeii ;-) Olin pienellä iltakävelyllä siinä lämmössä ja oli niin ihana valo, että kännykkä oli kaivettava esille kuvanottoa varten. 6. Mun ja Miran piknikeväät viime viikolta! 7. Parasitologian kokeeseen lukua vakkariaamupalan kera. Koe on nyt onneksi selätetty ja vielä hyväksyttävästi, huh! Biologia on ollut mulle täällä kyllä vähän inhokkiaine, vaikka lukiossa se oli yksiä lemppareita. Asiaan voi ehkä vaikuttaa se, että arvostelukriteerit ovat hitusen muita aineita tiukemmat... 8. #meitsie

Mitään ihmeellisempiä tänne ei kuulu, lähinnä sitä lukemista, boring. Enää jäljellä 5 koetta ja yksi esitelmä. Ei paha! Noh, onneksi seuraavallekin viikolle on luvattu hellettä, joten eiköhän se lukeminen siinä mene aurinkoa ottaessa :-)

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, oot kaunis! Noi teidän brunssileivokset näyttää herkulta *0*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kommentti, suurkiitos :) Laura on kyllä mestarikokki!!

   Poista
 2. Laitoin vireille ”Miksi minusta tulee/tuli lääkäri?” -kyselyn, jonka tarkoituksena on olla paitsi blogihaasteen kaltainen hyvä blogintäyte, myös kerätä samalla tilastoa lääkikseen aikovien, siellä opiskelevien ja sieltä valmistuneiden syistä uravalinnalleen. Käy katsomassa mistä on kyse http://laaketiedetta.blogspot.fi/2014/05/miksi-minusta-tulee-laakari.html ja jos haluat kantaa oman kortesi kekoon, hienoa!

  VastaaPoista