s

s

maanantai 5. toukokuuta 2014

BACK IN TARTU

Sunnuntaina illalla sitten oli paluun aika. Taas se kymmentuntinen matka istumista, huh. Lomailemaan olisin kyllä voinut jäädä pidemmäksikin aikaa... Nyt on kuitenkin taas palattu arkeen, nimittäin tänään aamulla kirjoittelin jo histologian koetta. Tämä päivä on kulunut lyhyen koulupäivän jälkeen biokemian vipaan kokeeseen lukiessa ja salilla jalkapäivän merkeissä. Innostuin taas Miran innoittamana hommaamaan itselleni salikortin vajaat kaksi kuukautta sitten. Kivaa, kun nyt alkaa itse jo huomata kehitystä! Huomenna sit luvassa lempparitreeni: ojentajat, olkapäät ja rinta!

Hehe nyt salihöpinät sikseen ja postauksen pääpointtiin. Viikonloppuna Seinäjoella ehdin käväistä Lakeuden Shoppiksella kiertelemässä ja teinkin superhyvän löydön! Nämä Biancon kenkulit saattavat jakaa mielipiteitä, mutta mä tykkään. Ne ovat niin kivat jalassa! Olinkin jo pidempään etsiskellyt tämän tyyppisiä kesäkenkiä, ja nyt tärppäsi vielä kera vaivaisen 4 euron hinnan :-) Mitäs mieltä siellä ollaan?


3 kommenttia:

  1. tykkään ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  2. Haha ihana kuulla että joku muukin tykkää! Mulle nimittäin hiipi ajatus, et onkohan nää sittenkin vähän mummomaiset! Mut onneksi se meni ohi ja nyt en malta edes oottaa et pääsee laittamaan nää jalkaan :-D

    VastaaPoista