s

s

maanantai 17. maaliskuuta 2014

KYSYMYKSIÄ?

Outfit of the day. Toi tikkitakki on nyt ihan juurtunut mun päälle! Ostin sen jo syksyllä, mutta vasta nyt on tullut käytettyä enemmän :)
Meidän biofysiikan ja basic nursingin praksit eli käytännön harjoitukset ovat todella pelottavassa rakennuksessa :-D Tuo on joku tosi vanha rakennus, joka on nykyään pääosin ilmeisesti aikuislukiokäytössä. Tänään mulla oli kamera kerrankin mukana, joten nappasin parit kuvat kellarikerroksesta. Tulee jotenkin vähän mieleen Chernobyl diaries -leffa :-D Onneks meidän tunnit on hieman paremmissa tiloissa kuitenkin!
Mun Suomesta ostetuille kumppareille on tullut hurjasti käyttöä täällä! Ensimmäiset pari viikkoa oli nimittäin kunnon loskaa. On nuo kyllä kivat ihan lumellakin ;-D
Koulumatkalla. Voi miten paljon kauniimmalta tämäkin kuva näyttäisi jos lumi olisi poissa ja puissa olisi lehdet...

Vihdoin päästään postauksen pääpointtiin! Viime aikoina mulle on tullut sähköpostin kautta tosi paljon kyselyitä liittyen opiskeluun täällä Tarton lääkiksessä. Ajattelin, että voisi olla aiheellista koota yleisimmät viesteissä esiintyneet kysymykset kasaan ja vastata niihin ihan omassa postauksessaan. Tällaista kaavailin ensi viikolle! Ja tämän viikon loppuun asti saa laittaa kommenttiboksiin lisää kysymyksiä aiheesta (tai miksei muustakin :D). Eli nyt vaan kysymyksiä tulemaan jos on jotakin mieltä askarruttavaa!!

6 kommenttia:

 1. Haluaisitko tai aiotko hakea vielä Suomeen opiskelemaan :) ?

  VastaaPoista
 2. Vaikka teidän linjalla on paljon suomalaisia puhutteko te silti pääosin englantia kaikissa koulutilanteissa? Mitä mieltä oot opetuksen tasosta siellä? ja sit vielä että millainen siellä on se yleinen ilmapiiri niiku koko yliopistossa? :) kiitti kivasta bogista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos :) ihana että tykkäät <3

   Poista
 3. Moikka!:) Yliopiston sivuilla sanotaan, että hakemukseen pitää liittää mukaan sekä englannin- että suomenkielinen grade list. Mistä sellasen sait hankittua?

  VastaaPoista
 4. Heippa vielä jos ehtii kysellä nii mulla olis muutama kysymys!:)
  Millä kielellä siis teillä tapahtuu opetus tuolla koulussa?
  Onko ollut vaikeaa sopeutua uuteen maahan ja ympäristöön?
  Onko ala tuntunut oikealta ja ootko vielä miettiny mikä olis sun erikoistumisala?:)
  Hyvää kevättä sulle sinne ja tsemppiä opintoihin!
  - emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää kevättä sullekin :) <3

   Poista