s

s

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

@ BLANKO

Moi! Me oltiin äidin kanssa viikonloppu Turussa siskon luona. Perjantaina ei ehditty kun käydä kävelylenkillä, lauantaina käytiin kirpparilla ja keskustassa shoppailemassa ja syömässä. Illalla katottiin Putousta. Ennen en oo siitä oikein innostunut, mutta nyt tykkään kyllä! Sunnuntaina sitten suunnattiin Blankoon brunssille.
Me oltiin Blankon ovien takana jo varttia vaille 12, jolloin jonossa oli jo kuvassa näkyvä tyttö. Käytiin sillalla nappaamassa pari kuvaa ja palattiin takaisin, kun huomattiin, että jono alkoi kasvaa. Juuri ennen paikan aukeamista jono oli ainakin kymmenmetrinen.
Blankon suosiota ei tarvitse ihmetellä, sillä ruoka oli todella hyvää! Erityisesti noihin erilaisiin salaatteihin tykästyin :) Samoin jälkkäripöytä oli ihana! Miinusta tosin siitä jonottamisesta, joka ei loppunut ulko-oven takana kasvaneeseen jonoon...
Sellaista! Suosittelen kokeilemaan Blankoa, jos Turussa päin pyöritte. On se kyllä ihana kaupunki. Pakko päästä sinne kesällä, jolloin se on vieläkin kauniimpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti