s

s

tiistai 10. joulukuuta 2013

XMAS WISH LIST


Mun mielestä näitä joululahjatoivepostauksia on niin kiva kattella muiden blogeissa, niin miksipäs en itsekin tämmöistä vääntäisi. Joulun vietän siis kotona Suomessa ja siks mun lahjatoiveet rajoittuu oikeesti lähinnä rahaan ja muutamaan pieneen juttuun, koska en sais millään mitään isompaa raahattua tänne takasi sit helmikuussa. Mutta tähän kokosin kuitenki muutamia kivoja juttuja, joita olis ihana paketista avata!
1. Kaikenlaiset koristetyynyt! Etenkin beigen eri sävyt iskee 2. Urban Decayn kauan kuolattu Naked2-luomiväripaletti. Tästähän on tullut jo uusikin versio, nro 3, mut mun mielestä nää kakkosen sävyt on paljonpaljon kivemmat. 3. Uudet pussilakanat. Mulla on täällä vaan muutamat, ja ne alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää! (Miten lakanoidenKIN kanssa voi käydä näin. Eikö vaatekyllästymys onko tuo ees sana :D riittäis...) 4. Kotijuttuja lisää! Uusi pöytälamppu olis saatava, ku hajotin tässä just tuon vanhan...en onneks muutenkaan tykänny siitä. 5. Pyjamat ja pörrösukat sun muut niin kuuluu jouluun! 6. Hopeinen rannekello. Kultainen löytyy, mut hopea ois ihana♥ 7. Kaikki hemmottelujutut on musta tosi hyviä joululahjoja! Etenkin nuo VS:n tuotteet on varmaan joka tytön unelma 

8 kommenttia:

 1. Ihania joululahjatoiveita♥ Kelpais noista mikä tahansa itellenikin :-)

  VastaaPoista
 2. Mikä on se syy, että opiskelet Tartossa? :) Eikö se ole hankalaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluan lääkäriksi ja Suomeen en ekalla yrittämällä päässyt ja tänne pääsin. Mulle se on ihan sama missä tähän ammattiin opiskelen :) Suuri syy kyllä tänne lähtemiseen oli se, että en kestäny edes ajatusta siitä, et pitäis uhrata vielä toinen kevät (ellei vuosi/vuosia) pelkästään pääsykokeisiin lukemiseen. Eikä tässä loppujen lopuksi muuta hankalaa oo, ku se että kotona Suomessa on vaikee päästä käymään a) sen takia että siihen uppoaa paljon rahaa ja b) ei ehdi, kun koko ajan pitäis olla lukemassa tentteihin :D Kielikään ei oo tuottanut suurempia ongelmia, niinku etukäteen pelkäsin. :)

   Poista
  2. Mietin muuten, että eikö opiskelu Virossa ole aika kallista? Oon ite suunnitellut myös halevani sinne tai Latvian yliopistoon, mutta kymmenien tuhansien opintolaina hirvittää..

   Poista
  3. Joo onhan tämä aika kallista (5500e/lukukausi), mut suosittelen kyllä hakemaan, jos oikeesti lääkikseen haluut! Ei sen lainan takasimaksuun kuitenkaan ihan hirveen kauaa mene :) Etenki ku työpaikka on oikeestaan 100% taattu!

   Poista
  4. Niin ja vuodessahan saa myös opintolainaa ulkomailla opiskeluun 600e/kk

   Poista
 3. Jatkan tota edellistä kommenttia vielä, että tarkoitin siis että vaikka opiskelu on kallista, niin noin puolet lukukausimaksusta voi kattaa opintolainalla, eikä koko summaa tarvi löytyä itseltä.

  VastaaPoista