s

s

lauantai 16. marraskuuta 2013

If you love life, life will love you back


Takaisin viime viikonloppuun! Käytiin Lauran kanssa Lõunakeskuksessa ja siinä samalla otettiin asukuvia. Ajattelin, et tulee varmaan ihan törkeitä (mitä voi olettaa kauppakeskuksen parkkipaikalta...) mutta sit aurinko olikin just laskemassa ja näistä tuli ihan nättejä. Jos katotaan sitä taustaa vaan ;-D Lõunakeskus on siis tommonen vähän isompi ostoskeskus joku vajaa viis kilsaa keskustasta. Sinne liikennöi ilmainen bussi, mut me tajuttiin se vasta paluumatkalla :-D Tää tais olla sunnuntaipäivä, joten shoppailut oli kyllä jo aika lailla shoppailtu, joten ei sitte tuolla jaksettu ihan hirveesti pyöriä, kunhan käytiin muutamassa kaupassa sekä katsastamassa luistelurata ja eläinkaupan pesukarhut, kameleontit ja muut! Ei ollu muute pesukarhu hinnalla pilattu, 579e :--D Ja kuulemma rakas kotieläin, kädestä syötettävä, leikkisä etc. Semmonen mulle!
Viikonloppuna kävästiin Lauran kanssa myös kahvilla (kakulla) Wernerissä. Jos joku tänne vahingossa tai tahallaan eksyy, kantsii käydä kattomassa tuo paikka! Toi on kyllä varmaan yks mun lempipaikoista täällä, niin ihana tunnelma, maailman parasta chaita ja ne kakut saa kyllä veden kielelle jo pelkällä ulkonäöllänsä. Ja tän suosiosta kertoo ainainen ihmispaljouskin. Taustalla muutes yliopiston päärakennus!
Nyt tällä hetkellä vietän rauhaisaa perjantai-iltaa yksin kotona (ellei konetta lasketa seuralaiseksi). Katoin pari jaksoa Vampyyripäiväkirjoja, mihin oonkin ihan koukussa. Se on vaan niin hyvä tapa rentoutuu pistää jakso tai pari pyörimään. Mikshän en oo aiemmin tajunnu?! En oo nimittäin tätä ennen oikeen koskaan kattonu telkkaria. Noh, ainakaan koko lukion aikana. :DD Vois kyllä asettaa jo jotkut rajat tuolle, se nimittäin alkaa varmaan pian haitata jo mun kouluhommia :--D Melkein. Niin ja sitte huomenna meillä on kuulemma syksyn parhaat bileet, Taslon vuosijuhlat nimittäin! Kivaa, saa laittautua iihan niinku wanhojen tansseihinki ja mikä parasta, saadaan pieni irtiotto niistä loputtomista kokeista :-) Ekaks meillä on illalliset jossain valkoisessa juhlasalissa (kuulostaa hienolta) ja sit myöhemmin siirrytään jatkoille. Missä muuten meidät ykköset on nakitettu baarimikoiksi :-D Onneks ei sentään koko illaksi, vaan ollaan aina pareittain puoli tuntia, ei paha.

Nyt meikä siirtyy nukkumaan, ettei silmäpussit roiku huomisissa juhlissa! Kuulumisiin

2 kommenttia:

  1. sun hiukset laita nyt pian kuvia Annista vaaleatukkaisena!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleetulee! paitsi että ei ne kyllä vielä ihan blondit oo :-D

      Poista