s

s

tiistai 1. lokakuuta 2013

Studying

Mun pitäs olla nyt lukemassa kemiaa, mut ei enää oikeen innosta. Meillä alkaa vasta yheltätoista joten aamulla sitte lisää ennen koetta! Jotenki tuntuu että ois tää koesuma jo ohi, ku jo neljä takana. Tuo yks nyt kuitenki vielä olis...yyh enää ei jaksais. Meillä on kaikki materiaali netissä, niin tässä alkaa jo pikku hiljaa pääkin käydä kipeeksi :-D Mutta joo, takaisin viime viikkoon. Etukäteen mua jännitti eniten se anatomian suullinen luukoe, jossa kyseltiin siis luita ja niiden osia sekä parit nivelsiteet myös. Olin päntänny ihan hulluna koko viikon ennen koetta niin pelkäsin ettei mee läpi, ku ei meinannu asiat millään pysyä muistis. Mutta se menikin tosi hyvin ja jäi hyvät fiilikset! Anatomian kirjallinen osa nivelistä ja nivelsiteistä taas ei mennyt nii hyvin, mut kaippa nuo yhdessä läpi meni :-D Ainakin viro ja latina meni jeejee!!

Ja jottei ihan marisemiseksi mene, nii pitää myös intoilla vähän! Nimittäin just sopivasti ku saadaan tää pänttäysrumba ohi niin torstaina meillä kaikilla lääkisläisillä on yhteiset opening partyt :-) Meillä on eka kansainvälisten (vois melkein sanoa että suomalaisten :D) kesken jotakin ohjelmaa jossakin hienosti oon selvillä... ja sieltä sitten jatketaan Illusion-klubille. Jee en malta odottaa :-) Tosin jo pelkästään Facebookissa luotuun tapahtumaan oli muutama päivä sitten osallistumassa 500 opiskelijaa että saa nähdä mahdutaanko me edes sinne sisälle :-D Toivotaan parasta!

P.S. Oon ihan koukuttunu tuohon kuvassa esiintyvään ruisleipä-avokado-kirsikkatomaatit -yhdistelmään!! namnam

4 kommenttia:

 1. hei! minuu kiinnostais tosi paljon kans toi tartossa opiskelu! voiks sulle laittaa sähköpostii et voi laittaa sulle kyssäreitä sinne?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tottahan toki! Sähköposti on annisuzana@hotmail.com, laitan sen vielä tuonne sivupalkkiinkin :-)

   Poista
 2. Ihana blogi sulla! Eksyin tänne ihan sattumalta ja jään kyllä seurailemaan<3
  http://annikalivesindreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista