s

s

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

HELLUREI

[1.] Viime lauantain ABC-juhlista! Tai tarkemmin sanottuna tää kuva taitaa olla otettu meidän kauppareissulta, käytiin täydentämässä juomavarastoja! Vartijat ei tainnu tykätä noista meidän erikoisemmista asuista kun ne seuraili meitä joka paikkaan..:-D [2.] Tässä mun kyhäämää roskasäkkiasua! Haha ihan hyvin onnistui musta :-) Tosin tuo oli ihan pikkuisen hiostava.
[3.] Täällä on muuten se hassua, et maitoa myydään tuollaisissa pusseissa eikä tölkeissä/pulloissa!! Tai saa niitä tölkkejäkin joistain hyvin varustelluista kaupoista, mut ne on sitte heti kalliimpia :-D [4.] Tokan viron tunnin abc-sanastoa ;-) Paluu ekaluokalle!
[5.]&[6.] Tän päivän kemian praksissa oli vuorossa kromatografiaa! Luultiin aluks että oltais ihan täysin surkeita, ku ei oikeen aluks tajuttu homman nimeä! Mut lopulta oltiinki valmiita jo yli tunti ennen ku ois tarvinnu. Ehkä meistä sittenkin vois tulla kemistejä :-D

Näiden lisäks täytyy sanoa, että aika kiireistä on ollut! Jotenki koulupäivät on niin väsyttäviä, et ei oikeen jaksa tehdä iltaisin mitään läksyjen ja kotihommien lisäks. Aiemmin oon ollut kauhee kyläluuta, mut nyt ei vaan yksinkertaisesti jaksa olla koko aikaa menossa :-D Noh ehkä tähän opiskelutahtiin vielä tottuu. Ja pian on onneks viikonloppuki, ollaan suunniteltu Niinan ja Hannan kans vähän ohjelmaa jeejee :-)

2 kommenttia:

 1. Vaikuttaa niin mielenkiintoiselta ja monipuoliselta. Ajattelin lääkiksen olevan pelkkää latinankielisten sanojen opettelua ja pitkiä luentoja. Varmasti myös niitäkin, mutta kuvien perusteella vaikuttaa just tommoselta ihanalta näpertelyltä ja konkreettisten asioiden tutkimiselta.

  Tsemppiä opiskeluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti paljon :) ja onneksi kahta tuntia pidempiä luentoja meillä ei oo ollenkaan(ainakaan tän ekan puolen vuoden aikana)! Praksit on pisimmillään kolme tuntia, mut se menee kyllä aika nopeesti näpertäessä. Kyllä mä oon ainaki tykänny tästä :-)

   Poista