s

s

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Lomalla viimeinkin

[1] Oon nytte kesällä innostunu rullistelusta! Muu urheilu on jääny puolestaan aika vähälle, hups :D [2] Oltiin viime lauantaina vähän viettämässä Jassun myöhäisiä tupareita tyttöporukalla. Tie vei sitten kuitenki Karmaan lopulta, oli kivaa! [3] Vähän drinksuttelua [4] Viikonloppuna täällä Seinäjoella on ollut Vauhtiajot, eli ihmisten yleinen ryyppyjuhla :-D Ois kiva tietää kuinka moni tulee tänne oikeesti ajojen takia, eikä puistoon hengaamaan! [5] Tää kuva on Sahkulta meidän aloitteluista. Oli ihana vaan pihalla istuskella, kun oli nii lämmin! [6] Tänään käytiin Lauran kanssa tsekkaamassa Kampusrannan jokilaiva! Ei käyty kuitenkaa sisällä asti, vaikka tosi kivalta näyttikin :)

Hellurei taas! Voisin sanoa tällä hetkellä olevani aika iloinen, tällä tytöllä nimittäi koitti vihdoin odotettu reilun viikon mittainen loma. Tää päivä on mennyt jo auringosta nauttien rannalla ja vähän joka suunnalla. Huomenna sitte otetaan tyttöjen kanssa lentokoneen keula kohti Kyprosta ja Ayia Napaa, huisii!! Tosin matkareitti kulkee Ukrainan kautta, ollaan siellä Kiovan lähellä pikkukaupungissa yötä. Hmmm mitähän tästä tulee :D Paljo mitään en oo ehtiny netistä etukäteen tutkaillakaan töiden ja muun ohjelman takia. Eli saa laittaa vinkkejä jos joku on tuolla lomaillut!

Tosiaan mun kone päätti sitte hajota lopullisesti tuossa muutama päivä sitten. Ostin heti uuden koneen, mutta vasta tänään ehdin tän kimppuun. Ja asdsivjsoedfl tää käyttöjärjestelmä. Windows 8. Hiukset pian revitty päästä :-D Nyt sain kuitenkin vähä narun päästä kiinni ja aloin vähän tajuumaan miten tää toimis. Noh, ehkä tää tästä ajan kanssa. Sielunsiskoja?

2 kommenttia:

  1. ostin kanssa hiljattain uuden koneen ja toi windows 8 vei kyllä hermot niin totaalisesti! koneen käyttö on vähentynyt aika paljon sen myötä, se vaan on niin paljon ärsyttävämpi kuin 7 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voi olla että mullaki vähenee ellen nyt sit vielä totu tohon kunnolla ja opi tykkäämään :D harmittaa ku toi mun uus kone on paljon söpömpi kumminki ku vanha :<

      Poista