s

s

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Blogihaaste

Sain tän haasteen Annikalta ja Iinalta, kiitti! Kuvituksena mun ja Annikan eilisiä kuvailuja.

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun täytyy kertoa 11 asiaa itsestään. 2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen. 3. Haastetun täytyy keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille. 4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa. 5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut. 6. Ei takaisin haastamista.

11. Faktaa
1. En koskaan oo riidellyt ystävieni kanssa! 2. Kavereiden kans tykkään enemmän puhua syvällisiä kuin heittää läppää. 3. Valmistun lukiosta tänä keväänä, ellen sit reputa matikkaa tai äikkää 4. Jos en pääse mihinkään opiskelemaan, niin haaveena olis lähteä ulkomaille au pairiksi. 5. Tykkään hirveesti reissata, varsinkin etelään. 6. En osaa olla paikallani, koko ajan täytyy olla jotakin tekemistä. 7. Valitsen yleensä leffat sen perusteella, ketä siinä näyttelee. Ryan Gosling on ihana! 8. En oo käyny hiihtämäs/luistelemas/pulkkailemas vielä kertaakaan tänä talvena, enkä usko että meenkään, koska --> 9. Oon kauhee vilukissa. 10. Jouluvalot, tee ja hyvä ystävä yhdessä on parasta! 11. Meillä on mökki, mutta esim. viime kesänäkään en käynyt siellä kertaakaa xD Oon saanu siitä varmaan jonkun yliannostuksen, ku me tyyliin asuttiin siellä kaikki kesät, kun olin pieni.

11 haastajan kysymystä
Koska sain tän haasteen kahesta eri suunnasta, niin otan Iinasta mallia ja vastaan aina molemmille joka toiseen kysymykseen.

1. Kaikkien aikojen lempibiisi? Rihannan Only Girliin liittyy niin paljon muistoja, että sanon sen! 2. Unelma-ammatti? Lääkäri! Joku patologi tai kirurgi. 3. Toinen nimesi? Susanna 4. Mitä arvostat ystävässä? Molemminpuolinen luottamus ja kuuntelemisen taito on tärkeää! Myös positiivinen asenne ja se, että osaa pitää hauskaa :-) 5. Hulluin asia, mitä olet elämäsi aikana tehnyt? No se ainaki oli ihan järjetöntä, ku pari vuotta sit kesällä syötiin kaverin kaa vaan nektariineja koko päivän :-D 6. Millainen fiilis juuri nyt? Ihan jees, ehkä vähän kaivertaa yks juttu ja toki ylppärit stressaa jonkin verran. 7. Mistä olet kotoisin&oletko muuttanut? Synnyin Nurmossa, mutta muutettiin Seinäjoelle, kun olin muutaman vuoden ikäinen. 8. Mitä tekisit 1000 eurolla? Varaisin ulkomaanmatkan. Tai laittaisin säästöön. 9. Salattujen elämien lempihahmosi? (:D) Jiri xD Vaikken Salkkareita seuraakaan...:-) 10. Lempi TV-sarja? Yhtä on mahdotonta sanoa, joten Kosto, Pretty Little Liars ja Gossip Girl. Ihan parhaat ja ainoat, joita seuraan! 11. Sana joka kuvaa sinua? Apua en tiiä! Kiltti?

11 kysymystä haastetuille:
1. Mitä tekisit jos joku tuntematon läimäyttäisi sinua takapuolelle? 2. Nautitko draamasta? 3. Lempiruoka ja -juoma? 4. Paras kauneusvinkkisi? 5. Rauhallinen koti-ilta vai bileet? 6. Mikä on suurin heikkoutesi? 7. Stressaatko? Jos kyllä, niin mistä eniten? 8. Mikä piirre ihmisessä ärsyttää ja miksi? 9. Unelmien matkakohde? 10. Paras lapsuusmuistosi? 11. Miksi bloggaat?:-)

14 kommenttia:

 1. Hei jee, kiitos :)) pitääkin illalla alkaa näpytellä haastetta ja laittaa eteenpäin! ps. ihana koru sulla näissä kuvissa.

  VastaaPoista
 2. hienot höyhenet hehe! noista kuvistaha tuli iha kivoja :) ihana sä <3

  VastaaPoista
 3. vaaaau mikä bella<3 Musta tuntuu, että se yks kesä oli kokonaan pelkkiä nektariineja, kirsikoita ja mansikoita:D!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ihanuus <3 haha jep :----D se oli hyvä kesä!

   Poista
 4. musta tuntuu että luulet eläväsi täysillä nauttien, vaikka todellisuudessa nyhväät lukien ylppäreihin? koitappa hengittää ja päästää irti rooleista - kaikki tuntuu paljon vapautttavammalta :) turhaa niistä ylppäreistä pingotat, tuntuu säälittävältä miten paljon arvoa jotkut niille lataavat, sillä voin kertoa todellisuuden olevan jotain ihan muuta.. oot kaunis, mutta annat itsestäsi täällä blogissas mielestäni hieman vääristyneen kuvan! mukavaa kevättä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm.. Tuo on totta, että nyhvään suuren osan päivästä ylppäreihin lukien..olenko muuta väittänytkään :D? Tällä hetkellä en todellakaan luule eläväni täysillä, vaikka kyllä mun elämään paljon muutakin mahtuu kuin lukeminen. Illat oon pyhittänyt täysin rentoutumiselle! Ja tuosta olen kyllä ihan samaa mieltä, että ylppärit on yliarvostetut, ja tiedostan myös että todennäköisesti itsekin pääsen siihen valintakokeella sisäänotettujen kiintiöön(koska L-riviä ei ole luvassa..), kun opiskelemaan haen. En kuitenkaan halua YO-todistukseeni pitkää C- tai B-riviä, joten yritän lukea tarpeeksi paljon. Olisi myös mukava tietää, mitä tarkoitat noilla "rooleilla". Mielestäni en esitä täällä blogissa mitään muuta kuin mitä oikeasti olen:) Tokikaan tänne en elämäni varjopuolista kirjoittele:D. Mutta kiitos kommentista ja samoin sulle!

   Poista
 5. Hei kiitti tosi pljon haasteesta, koitan löytää aikaa sen toteuttamiselle! Ps. Ihana asu!! :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oleppa hyvä :)! ja kiitoskiitos :-)

   Poista
 6. Oi, kiitti haasteesta! :---) Teen tän asap! Löysin sun blogiin vasta nyt ekaa kertaa ja tosi kivalta vaikuttaa! :---)

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta :-)! hieman myöhään huomasin... :DD

  VastaaPoista