s

s

lauantai 16. helmikuuta 2013

Aamuja nolla!

Abiristeilyltä selvitty! Oon ihan hirmuisen väsynyt, koska nukuttua ei tullu paria tuntia enempää :-D Kuvia mulla on ihan vaan muutama, mut varmaan jotakin tuun myöhemmin kertoilemaan reissusta. Oli nimittäin ihan huippua. Vaikka oltiinkin sillä kohutulla "vankileiriristeilyllä" :-D 

Keskiviikkoiltana meillä oli sennujen järjestämät potkijaiset, oli kans tosi kivaa. Ekaks oltiin koululla pari tuntia, jossa meille oli järjestetty kaikkee  kivaa toimintaa teemana Wild West. Sit mentiin jatkoille ja sieltä jatkojen jatkoille baariin. Huipulla porukalla.
 photo 2013-02-16ju_zpsa948abd8.jpg

Aamulla puolestaan ei ollut niin kivaa herätä 2,5h yöunien jälkeen. Torstaina vuorossa oli nimittäin penkkarit. Aamulla huudettiin ja laulettiin äänet käheeks laulajaisissa. Rekoissa huudettiin vielä vähä lisää ja iloittiin siitä että AAMUJA NOLLA!! Meillä on tommonen perinne pukea laulajaisiin kansallispuvut, rekkoihin puolestaan ei pukeuduta mitenkään erikoisesti. Mun mielestä ihan kiva, niin ei tarvi ainakaan ressata mistään puvuista :-) Ikimuistoinen päivä kyllä tääkin oli ja sitä paitsi pahin väsymys selätettiin kuitenki aika nopeesti!
 photo 2013-02-16ju1_zpsba845e69.jpg
Nyt on jotenkin tosi epätodellinen olo, kun lukio on periaatteessa ohi, eikä niitä kavereita ja samoja naamoja näekään joka päivä. Alkaa tuntua, että nyt me ollaan vähän niin kuin omillamme! No ei ehkä iha vielä ku on kirjotukset ja kaikki vielä... x) Mites muut abit, onko teillä jotakin perinteitä penkkareiden ja potkijaisten suhteen?:-)

4 kommenttia:

 1. vooi kuulostaapa kivalta! :) mites sulla meni tekstitaito ja kuuntelut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä huippu viikko! Kuuntelut ja tekstitaito meni varmaan ihan jees, ei mitenkää erityisen hyvin!:-D

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. http://elamaalakeuksilla.blogspot.fi/2013/02/haastetta-kehiin-tuplasti.html haastetta pukkaa :)

  VastaaPoista